Дід Опубліковано: 3 вересня 2019 Опубліковано: 3 вересня 2019 Вечеря: салат з руколи,огірків, груш , помідорів, болгарського перцю та цибулі заправлений оливковоюта арахісовою олією, смажені пастерки з цибулею в сметані та тушковане куряче філе зі спеціями, домашній хліб з кунжутом та льоном, баклажани в аджиці... Показать
MaJ0r Опубліковано: 3 вересня 2019 Опубліковано: 3 вересня 2019 норм так вечеря. Хотел уже потролить по поводу много травы, но увидел курицу
Пропионатычь Опубліковано: 5 вересня 2019 Опубліковано: 5 вересня 2019 Медальоны из телятины под ягодным соусом,креолка ,Цезарь с индейкой и чай с бергамотом))
Пропионатычь Опубліковано: 5 вересня 2019 Опубліковано: 5 вересня 2019 Ага. Я там теперь постоянный посетитель))) Забегай,если не далеко. Звал Кирилла,но он ответственный и погнал на тренировку))
andreyyy Опубліковано: 5 вересня 2019 Опубліковано: 5 вересня 2019 Хотел уже потролить по поводу много травы, но много травы не бывает )
Outlawif Опубліковано: 5 вересня 2019 Опубліковано: 5 вересня 2019 Я мало того, что ответственный, я ж еще и до 5ти не ем)
Пропионатычь Опубліковано: 5 вересня 2019 Опубліковано: 5 вересня 2019 Тогда завтра после пяти едем)))
Jus Опубліковано: 5 вересня 2019 Опубліковано: 5 вересня 2019 Медальоны из телятины под ягодным соусом,креолка ,Цезарь с индейкой и чай с бергамотом ты на сушке штоле? что за микродозы? :zhet:
Пропионатычь Опубліковано: 5 вересня 2019 Опубліковано: 5 вересня 2019 Там 400 грамм мяса. Мне больше и не надо. Я ж не луплю тонну еды в день. Мине такое не нннада.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз