andreyyy Опубліковано: 6 листопада 2019 Опубліковано: 6 листопада 2019 кофе Показать 2 яблока съел и не успел сфотографировать
andreyyy Опубліковано: 6 листопада 2019 Опубліковано: 6 листопада 2019 Пуера, свыняйте, нэма Показать
Пропионатычь Опубліковано: 6 листопада 2019 Опубліковано: 6 листопада 2019 То у тебя сахзам в капсулках?))))
Orvex Опубліковано: 6 листопада 2019 Опубліковано: 6 листопада 2019 Пуера, свыняйте, нэма А я и не знал что Дарница тоже производит.не встречал как-то.Вбил в нет-цена вобще приятная. И как он? Сравнительно с импортными,разницы не ощущается? Я неогабин беру.
andreyyy Опубліковано: 6 листопада 2019 Опубліковано: 6 листопада 2019 Сравнительно с импортными,разницы не ощущается? я лирику и юзал-то несколько раз в жизни. Да и вообще я не такой прохааный. всегда юзаю что по дешевле.
andreyyy Опубліковано: 6 листопада 2019 Опубліковано: 6 листопада 2019 цена вобще приятная. но учитывай, что в блистере 7 капсул
col34 Опубліковано: 8 листопада 2019 Опубліковано: 8 листопада 2019 Глянувши відео про Річа на каналі Gob теж вирішив "згадати " Річа і його звички. Показать
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз