Power_andrey Опубліковано: 3 лютого 2020 Опубліковано: 3 лютого 2020 Пирожные очень аппетитные, сердечки декорация или лекарство?))))
inimak Опубліковано: 3 лютого 2020 Опубліковано: 3 лютого 2020 А без хрена сколько? 0utlaw, Так, счас и тут начнут пиписьками меряться... )
Jus Опубліковано: 3 лютого 2020 Опубліковано: 3 лютого 2020 А без хрена сколько? да ненамного меньше... сколько там тот хрен? )) сердечки декорация или лекарство? перекрасили... )
andreyyy Опубліковано: 3 лютого 2020 Опубліковано: 3 лютого 2020 На работе в кране нет воды целый день. Питьевая вода в бутыле (горала б она синим пламемен, т.к. все время я ее на 4 этаж ношу, а она мне нахер не нужна) - в соседнем кабинете. Все давно ушли домой. Сушняк. Очень хочу пить. Из оставшегося продовольствия - хлеб :dc: Я люблю хлеб, очень люблю. Но не по сушняку же ж!
Jus Опубліковано: 3 лютого 2020 Опубліковано: 3 лютого 2020 по сушняку очень хорошо песочное печенье заходит :zhet:
OlegRO Опубліковано: 3 лютого 2020 Опубліковано: 3 лютого 2020 сожрал миску риса с сацебели не успел зафоткать, но пальцы все облизаны)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз