OlegRO Опубліковано: 3 квітня 2020 Опубліковано: 3 квітня 2020 почему не торт с шампанским?) а это индюк, если кто не узнал :Cherna_03:
andreyyy Опубліковано: 5 квітня 2020 Опубліковано: 5 квітня 2020 к вопросу о секрете успеха во втыке в сериалы
andreyyy Опубліковано: 5 квітня 2020 Опубліковано: 5 квітня 2020 Драныки Должно жарятся и мгновенно сметаются ( Если по ходу жарки просто снимать пробу, то в чистом остатке по итогу жарки - ноль
Пропионатычь Опубліковано: 5 квітня 2020 Опубліковано: 5 квітня 2020 Драныки с большим удовольствием бы съел,чем то,что Джус выложил на фото.
Jus Опубліковано: 5 квітня 2020 Опубліковано: 5 квітня 2020 а я вообще всё ем с большим удовольствием, есть у меня такая особенность
Outlawif Опубліковано: 5 квітня 2020 Опубліковано: 5 квітня 2020 Я тоже ем все с удовольствием. Ну за исключением того, что я ем без удовольствия. Тогда я это обычно не ем )
Valery Опубліковано: 8 квітня 2020 Опубліковано: 8 квітня 2020 Давненько не был в теме. Завтрак. Показать
Дід Опубліковано: 10 квітня 2020 Опубліковано: 10 квітня 2020 Зелений борщ, так як щавель ще не виріс, а виросла кропива на дачі, то і страва з кропивою :dc: Показать
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз