MaJ0r Опубліковано: 22 травня 2020 Опубліковано: 22 травня 2020 у тебя и без химии?? Каммерер, до грамма считай внатурашку(с) ))
MaJ0r Опубліковано: 27 травня 2020 Опубліковано: 27 травня 2020 Тоже эту бюджетную пасту из АТБ подъедаю намазывая на печеньку, правда у тебя судя по всему Мрия, а у меня к чаю )
andreyyy Опубліковано: 27 травня 2020 Опубліковано: 27 травня 2020 крекер "Наполеон". Его обычно берем
JOCKER Опубліковано: 28 травня 2020 Опубліковано: 28 травня 2020 заказал пару порций блинов с творогом аказуецца при таком заказе третья порция вподарок вот,сижу думаю как это в свой дрыщеватый жэлудок запихнуть
Дід Опубліковано: 28 травня 2020 Опубліковано: 28 травня 2020 запихнуть JOCKER, Та впихнути не проблема, я і більше можу захомячити, проблема як перетравити, жреш, жреш, а потім звиняйте, пердиш і воняєш(((
JOCKER Опубліковано: 28 травня 2020 Опубліковано: 28 травня 2020 та шота таки невлазит ... по поводу пердежа какойто нефеншуй размножился у тебя и живет ровняется это все без проблем можно зарихтовать, есси сильно напрягает
andreyyy Опубліковано: 28 травня 2020 Опубліковано: 28 травня 2020 Тоже если не идет, то не идет. Жуешь, жуешь и прям комком в горле не глотается и все тут. А если залетает, то залетает. Растопчу и проглочу - не помилую
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз