Lubonchic Опубліковано: 4 січня 2021 Опубліковано: 4 січня 2021 Костя, поддержу! Кто у тебя на тарелке припрятался? Эту муж мне с любовью подбирал)))
VUBlack Опубліковано: 4 січня 2021 Опубліковано: 4 січня 2021 Эту муж мне с любовью подбирал))) с намеком точно)))
Jus Опубліковано: 5 січня 2021 Опубліковано: 5 січня 2021 Костя, поддержу! Кто у тебя на тарелке припрятался? респект! )) А хз кто-том, дочкина, жена покупала... а я обычно гляжу на содержимое, а не на антураж )))
Пропионатычь Опубліковано: 5 січня 2021 Опубліковано: 5 січня 2021 Ну какие вареники? Мелкие какие-то для вареников)
Jus Опубліковано: 5 січня 2021 Опубліковано: 5 січня 2021 Пельмешки ) Но они - просто переждать полчасика, пока готовилась пицца :zhet:
Lubonchic Опубліковано: 5 січня 2021 Опубліковано: 5 січня 2021 Костя худеть собрался ) И пицца же тонком тесте, по-любому под сушку) Видно серьезно парень настроен!)
Lubonchic Опубліковано: 5 січня 2021 Опубліковано: 5 січня 2021 Сделала над собой усилие. В маске и перчатках, хотя, все равно ж кипел. А я буду вот так
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз