Skodnik Опубліковано: 8 жовтня 2012 Опубліковано: 8 жовтня 2012 Вот тут согласен. У меня дальние родственники в селе есть, под Винницой. Село хат на 30 максимум. расстояния между домами метров 100- 150. Так вот... ментов там нивидали никогда) Как впрочем и прочих служб. Затихариться там можно надолго, и никто не узнает и не увидит. Вот и ему или на хате у когото. иль в село)
yobilovus Опубліковано: 8 жовтня 2012 Опубліковано: 8 жовтня 2012 иль в село) пукач же аналогічно відсиджувався, поки сусіди не здали а так в такій хаті можна сидіти скільки завгодно, головне в двір не дуже висовуватись або десь до циганів попроситись - там взагалі все приховано буде )) ЗІ: мене в цю суботу у Львові зупинили ДАІ і беркут з автоматами (машина з київськими номерами) - операція "сирена" - пошук вбивці з каравану - поки даїшник дивився нам в лице подазу стояв беркутівець з автоматом напоготові
Skodnik Опубліковано: 8 жовтня 2012 Опубліковано: 8 жовтня 2012 Смалл можно через жд вокзал вместе с толпой на элетричке спокойно уехать. только садиться не на центральном а на пригороде. Фиг кто обратит внимание
yobilovus Опубліковано: 8 жовтня 2012 Опубліковано: 8 жовтня 2012 я думаю що в нормальній країні переше що почали би відпрацьовувати - вокзали більш практичним був би автостоп, або автомобіль непримітний в суботу зранку в одеському напрямку
primoraion Опубліковано: 8 жовтня 2012 Опубліковано: 8 жовтня 2012 вчера по новостям показывали, якобы менты установили его место нахождения..и вечером будет захват) ЗАхват пасаны захват....а с утра все по новой)
peregar Опубліковано: 9 жовтня 2012 Опубліковано: 9 жовтня 2012 Охраники маркета насмерть забили человека.
Skodnik Опубліковано: 9 жовтня 2012 Опубліковано: 9 жовтня 2012 Мдэ... Вершители судеб. Мусоров видимо не комильфо вызывать, отсидеть легче.
Cell Опубліковано: 10 жовтня 2012 Опубліковано: 10 жовтня 2012 охранники это несостоявшиеся мусора Или мусора в отставке (на пенсии)...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз