Перейти до публікації

Підвищений цукор в крові

yobilovus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
ти сидів без вуглів, а глюкозки то організму треба як не крути. організм голодав і почав розкладати власні білки на глюкозу, при тому безмірно і безконтрольно... і тої глюкози стало у тебе чуток забагато, тобто вище компенсованого інсуліном рівня.
Нет, в корне не верно. Инсулин вырабатывается в ответ на повышение сахара в крови. И опускает его до нормы. Абсолютно не важно откуда глюкоза, сколько ее и как она попала в кровь, если натощак сахар повышен, это означает нарушенный углеводный обмен. Т.е. либо поджелудочная "не дорабатывает", либо дестабилизация инсулиновых рецепторов, либо-либо-либо...

Вариантов целая куча, тут может быть и щитовидка и надпочечники и вообще что угодно. Но так просто как это сделал ты - нельзя объяснить повышеный сахар.

• Відповіді 25
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• yobilovus

8

• Outlawif

4

• rampage

4

• vlad_leo

3

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Нет, в корне не верно. Инсулин вырабатывается в ответ на повышение сахара в крови. И опускает его до нормы. Абсолютно не важно откуда глюкоза, сколько ее и как она попала в кровь, если натощак сахар повышен, это означает нарушенный углеводный обмен. Т.е. либо поджелудочная "не дорабатывает", либо дестабилизация инсулиновых рецепторов, либо-либо-либо...

Вариантов целая куча, тут может быть и щитовидка и надпочечники и вообще что угодно. Но так просто как это сделал ты - нельзя объяснить повышеный сахар.

я ж писав що пояснюю по хлопськи не науково). але про компенсацію глюкози інсуліном я теж писав.

просто я мав на увазі, що коли організм розкладає власні білки до глюкози, то рівень її(глюкози) був більшим ніж рівень вироблюваного інсуліну, який міг її компенсувати, що і спричинило підвищення її концентрації в крові.

але сперечатись звичайно ж не буду, бо я не медик і не так підкований теоретично...

Опубліковано:
small_slow , билирубин в норме?
Он говорил что в печеночных пробах был порядок кроме АЛТ.
Опубліковано:
на всякий случай нужно сдать анализ на гепатит С

здавав, все в нормі, АЛТ завищено, інші печінкові проби - ОК.

Гепатит - результат негативний.

Опубліковано: (змінено)
Гепатит - результат негативний.

уже хорошо. теперь нужно копать дальше.. дерматолог думаю вряд ли поможет (прыщи это следствие, печень не справляется с утилизацией токсинов.. по этому организм выводит их через поры)

нужно искать причину разрушения печени.

Змінено користувачем rampage
Опубліковано:

analize.JPG

прийшли аналізи - з одної сторони дуже кльово - цукор в крові вирівнявся, АЛТ теж вже в нормі

завтра здам аналіз на глюкозу в динаміці (показує коливання до 90 днів) і інсулінову резистентність на всякий випадок

з іншої сторони, те що токсикації печінки вже немає, а прищі є далі, можливо свідчить про страшний дизбактеріоз в кишківнику (підтвердженням тому є той факт, що як тільки я перестав приймати дуфалак прищі полізли знов).

Опубліковано:
цукор в крові вирівнявся, АЛТ теж вже в нормі
Видимо причина первого во втором.

Дисбактериоз не болезнь, это симптом. Продолжай копать, судя по всему ты на верном пути.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...