Beginer Опубліковано: 1 листопада 2014 Опубліковано: 1 листопада 2014 Інструктор з мого залу дав на пробу, ніби польський КСБ-80 зі смаком ціна 170 грн./кг. Кинув ложку порошка у рота. Порошок розчинився в роті, на зубах хрустить, ніби цукор. Зрозуміло, що це не КСБ. Але що це може бути з таким хрустом. Мальтодекстрин КСБ липнет по зубам как ириски в СССР )))))
ironlik Опубліковано: 9 листопада 2014 Опубліковано: 9 листопада 2014 Народ, вибачайте за тупе запитання ))) Чи може німецький Meggle КСБ 80% коштувати 150грн/кг? При кип’ятінні звертається. Для прикладу дам ссилку: https://baraholka.uz.ua/c76-3859.html Чи є хоть невеликий шанс, що за 150 грн можна купити Meggle КСБ 80%? :) P.S. Я відповідь знаю. Просто хочу показати знайомому, що це не тільки моя думка :) Бо він купив в тренера. Каже, що тренер також п’є цей прот xD
Ark Опубліковано: 9 листопада 2014 Опубліковано: 9 листопада 2014 Тут два варианта, либо тренер занимается благотворительностью, либо у него есть машина времени.
Cardopusher Опубліковано: 9 листопада 2014 Опубліковано: 9 листопада 2014 Народ, вибачайте за тупе запитання ))) Чи може німецький Meggle КСБ 80% коштувати 150грн/кг? При кип’ятінні звертається. Для прикладу дам ссилку: https://baraholka.uz.ua/c76-3859.html Чи є хоть невеликий шанс, що за 150 грн можна купити Meggle КСБ 80%? :) P.S. Я відповідь знаю. Просто хочу показати знайомому, що це не тільки моя думка :) Бо він купив в тренера. Каже, що тренер також п’є цей прот xD Продавцы, много раз писали, что его себестоимость выше чем 150, при доступной закупке
Пропионатычь Опубліковано: 10 листопада 2014 Опубліковано: 10 листопада 2014 Народ, вибачайте за тупе запитання ))) Чи може німецький Meggle КСБ 80% коштувати 150грн/кг? При кип’ятінні звертається. Для прикладу дам ссилку: https://baraholka.uz.ua/c76-3859.html Чи є хоть невеликий шанс, що за 150 грн можна купити Meggle КСБ 80%? :) P.S. Я відповідь знаю. Просто хочу показати знайомому, що це не тільки моя думка :) Бо він купив в тренера. Каже, що тренер також п’є цей прот xD Да уже несчетное количество раз писали об этом гавнище.Это не Меггл.
ironlik Опубліковано: 10 листопада 2014 Опубліковано: 10 листопада 2014 На скільки мені відомо (краще хай продавці прокоментують), то оптова собівартість німецького КСБ80 (Milei, Meggle...) вище 200грн/кг. Все, що дешевше - 98% розвод :-/ В даному випадку бачу два варіанти: 1) Тренер свідомо розводить народ :bl: 2) Тренер несвідомо розводить народ :p:
Voldemar.T Опубліковано: 10 листопада 2014 Опубліковано: 10 листопада 2014 Сам спросил, сам ответил. Может у тренера он специальный завороженный, от которого все растут. Какая разница свидомо он делает это или не свидомо? Ты его будешь учить как бизнес вести?
ironlik Опубліковано: 10 листопада 2014 Опубліковано: 10 листопада 2014 Так я ж написав, що знаю відповідь :) Для мене очевидно, що це розвод. Просто хотів знайомому показати, що це не тільки моя думка :) Я весною при курсі до 12грн/дол купляв в STRONGPIT'а Meggle MTM Sport5 80% по 185грн/кг
Voldemar.T Опубліковано: 10 листопада 2014 Опубліковано: 10 листопада 2014 Пусть этот топик перечитает и все поймет. Тут 123 страницы таких же думок.
STRONGPIT Опубліковано: 11 листопада 2014 Опубліковано: 11 листопада 2014 (змінено) Так я ж написав, що знаю відповідь :) Для мене очевидно, що це розвод. Просто хотів знайомому показати, що це не тільки моя думка :) Я весною при курсі до 12грн/дол купляв в STRONGPIT'а Meggle MTM Sport5 80% по 185грн/кг Да, тогда был такой белок (молочный) и тогда по такому курсу это была реальная цена. Кстати, Меггле КСБ80 на Украине нет и никогда не было. А эта бодяга в белых пакетах - уже бородатая наёбка... только школота ведется. Змінено 11 листопада 2014 користувачем STRONGPIT
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз