Перейти до публікації

Разводы со спортпитом на развес. Чудо-Протеины

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Інструктор з мого залу дав на пробу, ніби польський КСБ-80 зі смаком ціна 170 грн./кг. Кинув ложку порошка у рота. Порошок розчинився в роті, на зубах хрустить, ніби цукор. Зрозуміло, що це не КСБ. Але що це може бути з таким хрустом.

Мальтодекстрин

КСБ липнет по зубам как ириски в СССР )))))

• 2 тижні потому...
  • Відповіді 2,7 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Пропионатычь

149

• PROTEINFACTORY

148

• smilegamer

127

• djlex05

114

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Народ, вибачайте за тупе запитання ))) Чи може німецький Meggle КСБ 80% коштувати 150грн/кг? При кип’ятінні звертається. Для прикладу дам ссилку: https://baraholka.uz.ua/c76-3859.html

Чи є хоть невеликий шанс, що за 150 грн можна купити Meggle КСБ 80%? :)

P.S. Я відповідь знаю. Просто хочу показати знайомому, що це не тільки моя думка :) Бо він купив в тренера. Каже, що тренер також п’є цей прот xD

Опубліковано:

Тут два варианта, либо тренер занимается благотворительностью, либо у него есть машина времени.

Опубліковано:
Народ, вибачайте за тупе запитання ))) Чи може німецький Meggle КСБ 80% коштувати 150грн/кг? При кип’ятінні звертається. Для прикладу дам ссилку: https://baraholka.uz.ua/c76-3859.html

P.S. Я відповідь знаю. Просто хочу показати знайомому, що це не тільки моя думка :) Бо він купив в тренера. Каже, що тренер також п’є цей прот xD

Продавцы, много раз писали, что его себестоимость выше чем 150, при доступной закупке

Опубліковано:

Да уже несчетное количество раз писали об этом гавнище.Это не Меггл.

Опубліковано:

На скільки мені відомо (краще хай продавці прокоментують), то оптова собівартість німецького КСБ80 (Milei, Meggle...) вище 200грн/кг. Все, що дешевше - 98% розвод :-/

В даному випадку бачу два варіанти:

1) Тренер свідомо розводить народ :bl:

2) Тренер несвідомо розводить народ :p:

Опубліковано:

Сам спросил, сам ответил.

Может у тренера он специальный завороженный, от которого все растут. Какая разница свидомо он делает это или не свидомо? Ты его будешь учить как бизнес вести?

Опубліковано:

Так я ж написав, що знаю відповідь :) Для мене очевидно, що це розвод. Просто хотів знайомому показати, що це не тільки моя думка :)

Я весною при курсі до 12грн/дол купляв в STRONGPIT'а Meggle MTM Sport5 80% по 185грн/кг

Опубліковано:

Пусть этот топик перечитает и все поймет. Тут 123 страницы таких же думок.

Опубліковано: (змінено)
Так я ж написав, що знаю відповідь :) Для мене очевидно, що це розвод. Просто хотів знайомому показати, що це не тільки моя думка :)

Я весною при курсі до 12грн/дол купляв в STRONGPIT'а Meggle MTM Sport5 80% по 185грн/кг

Да, тогда был такой белок (молочный) и тогда по такому курсу это была реальная цена.

Кстати, Меггле КСБ80 на Украине нет и никогда не было.

А эта бодяга в белых пакетах - уже бородатая наёбка... только школота ведется.

Змінено користувачем STRONGPIT

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...