Перейти до публікації

Разводы со спортпитом на развес. Чудо-Протеины

Рекомендовані повідомлення

• Відповіді 2,7 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Пропионатычь

149

• PROTEINFACTORY

148

• smilegamer

127

• djlex05

114

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Около 500 грн

• 2 місяці потому...
Опубліковано:

Сам недано попав на цей розвод купивши відерко мілкіленд через пром. Тест кипятком показав що там є білок, але набагато менше в такій же кількості як наприклад прот від айронфлекс.(десь менше 50%)

Скажіть чи можна допити цю бадягу враховуючи що там є білок? Чим вони могли його розбавити? ЧИ можна траванутися тим протеїном? Чи може в нього можу бути калорійність набагато більша і я почну набирати жир?

зображення_viber_23021_08_11_12_47_41.jpg

зображення_viber_2021_08_11_12_47_41.jpg

Опубліковано:

Это рулетка, решай сам пить или не пить))) Здоровье твое!

Опубліковано: (змінено)
Сам недано попав на цей розвод купивши відерко мілкіленд через пром. Тест кипятком показав що там є білок, але набагато менше в такій же кількості як наприклад прот від айронфлекс.(десь менше 50%)

Скажіть чи можна допити цю бадягу враховуючи що там є білок? Чим вони могли його розбавити? ЧИ можна траванутися тим протеїном? Чи може в нього можу бути калорійність набагато більша і я почну набирати жир?

как получилось так что при покупке ты выбирал сам а потом задаешь вопрос тут и регистрируешься?и еще тест на кипяток давно не актуален.изначально нужно было сделать тест на скупость.....ну или спросить совета здесь.

п.с где на офе островии(милкиленд) эти ведра? это как вискарь в тетрапаке покупать в инете а потом сомневаться)

Змінено користувачем птицелов
Опубліковано:

Сам вибрав і купив, зрозумів що це лохотрон. Написав сюди щоб отримати пораду і щоб люди прочитали і не попалися на це кидалово. А тобі птицелов треба зробити тест на ***, бо твоє карлякання ніякої користі не несе. :to_pick_ones_nose_eat:

Опубліковано:

Откуда кто то из зрителей может знать пить ли не пить? Ванговать по ведру? Вам однозначно сказали - это подделка, дальше дело ваше.

Опубліковано:
Сам вибрав і купив, зрозумів що це лохотрон. Написав сюди щоб отримати пораду і щоб люди прочитали і не попалися на це кидалово. А тобі птицелов треба зробити тест на ***, бо твоє карлякання ніякої користі не несе. :to_pick_ones_nose_eat:
наступного разу будешь знать что бывают у производителей офиц.сайты и там посмотришь инфу....як не несе?бачишь несе,то ти просто неуважний))))

Опубліковано:

Ооо в таких ведерках краску и грунтовку покупал))(

Опубліковано:
краску и грунтовку
Пропионатычь, селедку тоже в похожих продают)

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...