PREZIDENT Опубликовано 15 января, 2013 Опубликовано 15 января, 2013 Доброго дня форумчани! Я зареєструвався зовсім не давно, і до того часу замовив у контакті 1кг КСБ Мілей80 за 100грн, це зі нижкою адже ціна була 125. Так от сьогодні я отримав своє замовлення і прочитавши багато тем був певний на 100% що отримаю Бог зна що, тільки не протеїн! :ppc: Отже я вирішив провести тест, якій буде ділитись на 2 фази! Щоб після того зрозуміти що отримав і виставити інформацію про продавця :JC_spank: 1. Звертання протеїну в кипятку 2. За способом Огустіна (розвести протеїн у теплі воді і поставити на легкий вогонь) Що з цього всього вийшло прошу подивитись нижче! :to_become_senile: Так етап № 1 http://youtu.be/lgppya5S6HU Етап №2 http://youtu.be/fE5z0k751o4 От тест завершено! Мій особистий висновок такий, білок однозначно в данному протеїні є! Але скільки і який саме не відомо. Сподіваюсь на ваші коментарі по даному тесту! коментуйте :viannen_01:
Maxxx Опубликовано 15 января, 2013 Опубликовано 15 января, 2013 Сподіваюсь на ваші коментарі по даному тесту! коментуйте :viannen_01: Белком и не пахнет :ppc:
yobilovus Опубликовано 15 января, 2013 Опубликовано 15 января, 2013 Белком и не пахнет :ppc: зато оверквотинг присутній !!!! :punish: :rtfm:
PREZIDENT Опубликовано 15 января, 2013 Опубликовано 15 января, 2013 Белком и не пахнет :ppc: :ppc: порадували) Що ж це тоді за бадяга така?? бачу потрібно відвідати тему "магазини де не варто купувати" і відкрити дані продавця!
yobilovus Опубликовано 15 января, 2013 Опубликовано 15 января, 2013 замовив у контакті 1кг КСБ Мілей80 за 100грн, я нещодавно купив тут на форумі у провіреного продавця Milei 80 Instant по 145 грн. за кг. і це вже з врахуванням ціни для форуму, що є нижчою ніж на ринку питання - кого з нас на.|.бали? Що ж це тоді за бадяга така?? кокаїн з малиновим смаком
PREZIDENT Опубликовано 15 января, 2013 Опубликовано 15 января, 2013 (изменено) я нещодавно купив тут на форумі у провіреного продавця Milei 80 Instant по 145 грн. за кг. і це вже з врахуванням ціни для форуму, що є нижчою ніж на ринку питання - кого з нас на.|.бали? кокаїн з малиновим смаком Ой чесно кажучи не знаю, про "Інстант" навіть не чув! Зробіть аналогічний тест, і порівняйте! Всеж таки у мене "протеїн" звернувся в обох випадках. Ціково би почути коментар Огустіна. а то судячи з відгуків даний протеїн купило багато людей і всі задоволені! Звичайно що це напевно був останній раз покупки такого розважного протеїна, не вірю я нікому) :aq: Кокаїн ммм за такою ціною я би брав))) Изменено 15 января, 2013 пользователем PREZIDENT
paraschyk1 Опубликовано 15 января, 2013 Опубликовано 15 января, 2013 Продавать 80% КСБ за 100гр кило-продавану в ноль или минус. Подсунули тебе Бучач,какой он там,60% с розовой пудрой!
PREZIDENT Опубликовано 15 января, 2013 Опубликовано 15 января, 2013 протеїн сам білий, після кипятка він поміняв колір! з білого на такий як бачите! я це розумію, але купив його то того як знайшов ваш форум, пізно відкрили мені очі!
PREZIDENT Опубликовано 15 января, 2013 Опубликовано 15 января, 2013 Продавать 80% КСБ за 100гр кило-продавану в ноль или минус. Подсунули тебе Бучач,какой он там,60% с розовой пудрой! та якщо це Бучач то грець з ним, а то даж пробувати боюсь....
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти