PREZIDENT Опубліковано: 15 січня 2013 Опубліковано: 15 січня 2013 Доброго дня форумчани! Я зареєструвався зовсім не давно, і до того часу замовив у контакті 1кг КСБ Мілей80 за 100грн, це зі нижкою адже ціна була 125. Так от сьогодні я отримав своє замовлення і прочитавши багато тем був певний на 100% що отримаю Бог зна що, тільки не протеїн! :ppc: Отже я вирішив провести тест, якій буде ділитись на 2 фази! Щоб після того зрозуміти що отримав і виставити інформацію про продавця :JC_spank: 1. Звертання протеїну в кипятку 2. За способом Огустіна (розвести протеїн у теплі воді і поставити на легкий вогонь) Що з цього всього вийшло прошу подивитись нижче! :to_become_senile: Так етап № 1 https://youtu.be/lgppya5S6HU Етап №2 https://youtu.be/fE5z0k751o4 От тест завершено! Мій особистий висновок такий, білок однозначно в данному протеїні є! Але скільки і який саме не відомо. Сподіваюсь на ваші коментарі по даному тесту! коментуйте :viannen_01:
Maxxx Опубліковано: 15 січня 2013 Опубліковано: 15 січня 2013 Сподіваюсь на ваші коментарі по даному тесту! коментуйте :viannen_01: Белком и не пахнет :ppc:
yobilovus Опубліковано: 15 січня 2013 Опубліковано: 15 січня 2013 Белком и не пахнет :ppc: зато оверквотинг присутній !!!! :punish: :rtfm:
PREZIDENT Опубліковано: 15 січня 2013 Опубліковано: 15 січня 2013 Белком и не пахнет :ppc: :ppc: порадували) Що ж це тоді за бадяга така?? бачу потрібно відвідати тему "магазини де не варто купувати" і відкрити дані продавця!
yobilovus Опубліковано: 15 січня 2013 Опубліковано: 15 січня 2013 замовив у контакті 1кг КСБ Мілей80 за 100грн, я нещодавно купив тут на форумі у провіреного продавця Milei 80 Instant по 145 грн. за кг. і це вже з врахуванням ціни для форуму, що є нижчою ніж на ринку питання - кого з нас на.|.бали? Що ж це тоді за бадяга така?? кокаїн з малиновим смаком
PREZIDENT Опубліковано: 15 січня 2013 Опубліковано: 15 січня 2013 (змінено) я нещодавно купив тут на форумі у провіреного продавця Milei 80 Instant по 145 грн. за кг. і це вже з врахуванням ціни для форуму, що є нижчою ніж на ринку питання - кого з нас на.|.бали? кокаїн з малиновим смаком Ой чесно кажучи не знаю, про "Інстант" навіть не чув! Зробіть аналогічний тест, і порівняйте! Всеж таки у мене "протеїн" звернувся в обох випадках. Ціково би почути коментар Огустіна. а то судячи з відгуків даний протеїн купило багато людей і всі задоволені! Звичайно що це напевно був останній раз покупки такого розважного протеїна, не вірю я нікому) :aq: Кокаїн ммм за такою ціною я би брав))) Змінено 15 січня 2013 користувачем PREZIDENT
paraschyk1 Опубліковано: 15 січня 2013 Опубліковано: 15 січня 2013 Продавать 80% КСБ за 100гр кило-продавану в ноль или минус. Подсунули тебе Бучач,какой он там,60% с розовой пудрой!
PREZIDENT Опубліковано: 15 січня 2013 Опубліковано: 15 січня 2013 протеїн сам білий, після кипятка він поміняв колір! з білого на такий як бачите! я це розумію, але купив його то того як знайшов ваш форум, пізно відкрили мені очі!
PREZIDENT Опубліковано: 15 січня 2013 Опубліковано: 15 січня 2013 Продавать 80% КСБ за 100гр кило-продавану в ноль или минус. Подсунули тебе Бучач,какой он там,60% с розовой пудрой! та якщо це Бучач то грець з ним, а то даж пробувати боюсь....
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз