Bob_pretender Опубліковано: 18 лютого 2013 Опубліковано: 18 лютого 2013 Я конечно в а*уе от этого... что только не придумать абы впарить херню... А для тих, хто в танку, що з тим мішком не так? :ah:
Ogyusten Опубліковано: 18 лютого 2013 Опубліковано: 18 лютого 2013 А для тих, хто в танку, що з тим мішком не так? :ah: Действительно. Вроде симпотичная яркая такая наклейка с непонятными надписями... Вроде все как и должно быть.
Skodnik Опубліковано: 18 лютого 2013 Опубліковано: 18 лютого 2013 Огустен - просьба, сделай подпись с Дэс меньше. Очень глаза режет
Ogyusten Опубліковано: 18 лютого 2013 Опубліковано: 18 лютого 2013 (змінено) Огустен - просьба, сделай подпись с Дэс меньше. Очень глаза режет Подпись без проблем. Это ж не я выбирал, какую дали, такую и поставил :) Какой размер сделать? Вот 5ка норм. или еше меньше? Змінено 18 лютого 2013 користувачем Ogyusten
Вован Опубліковано: 18 лютого 2013 Опубліковано: 18 лютого 2013 А для тих, хто в танку, що з тим мішком не так? :ah: Вот фото оригинального мешка. Найди отличия)))
Bob_pretender Опубліковано: 18 лютого 2013 Опубліковано: 18 лютого 2013 ааааа.... Я-то в житті не бачив цілого мішка. Цим і користуються шахраї.
Ogyusten Опубліковано: 18 лютого 2013 Опубліковано: 18 лютого 2013 ааааа.... Я-то в житті не бачив цілого мішка. Цим і користуються шахраї. Я кстати тоже в жизни не видел мешка с желтой наклейкой :)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз