wake Опубліковано: 1 липня 2013 Опубліковано: 1 липня 2013 Я все розумію, але накуа жерти це КСБ? Або бери нормальний прот, або жери нормальне м'ясо чи яйка. А купувати якусь хєрь і нариватися на розвод - це щось з області абсурду. На самом деле КСБ основа любого прота.
Ark Опубліковано: 1 липня 2013 Опубліковано: 1 липня 2013 (змінено) Спасиба КЭП! :)) Под словами "купувати якусь хєрь" Bund, имел ввиду все то, что продают вконтакте (аукро и т.д.) под видом КСБ. Змінено 1 липня 2013 користувачем Ark
Bund Опубліковано: 1 липня 2013 Опубліковано: 1 липня 2013 На самом деле КСБ основа любого прота. Правда? Ти хочеш сказати, що голандський КСБ, яким торгують місцеві продавці, використовується для виготовлення спорхарча? З.І. Про санітарні умови я згадувати не буду.
птицелов Опубліковано: 1 липня 2013 Опубліковано: 1 липня 2013 а что не так с сан условиями на производстве голланского ксб?
Bund Опубліковано: 1 липня 2013 Опубліковано: 1 липня 2013 (змінено) а что не так с сан условиями на производстве голланского ксб? Стосовно голандського КСБ на форумі писали, що він не призначений для виготовлення спортивного та іншого дієтичного харчування. Грубо кажучи, сировина для виготовлення ковбасних виробів, сирів та іншого. Стосовно санумов, то розсипати його треба в спеціальних умовах, а не фасувати вручну. Декілька разів може і пронести фігурально, але можна і формально. Змінено 1 липня 2013 користувачем Bund
птицелов Опубліковано: 1 липня 2013 Опубліковано: 1 липня 2013 (змінено) не читал....может ВОВАН в который раз прояснит? а МИЛЕЙ тоже?или казеин? ну каждому свое...есть бабло берешь бренд нет можно перебиться и развесным.... Змінено 1 липня 2013 користувачем птицелов
Bund Опубліковано: 1 липня 2013 Опубліковано: 1 липня 2013 не читал....может ВОВАН в который раз прояснит? а МИЛЕЙ тоже?или казеин? По цьому нічого не скажу. Не цікавився.
птицелов Опубліковано: 1 липня 2013 Опубліковано: 1 липня 2013 я согласин лишь с тем что левого ксб много предлагают.....но найдя продавца (а лучше нескольких)тут на форуме можно брать и не бояться.....например тот же брендовый трофикс мне понравился меньше КСБ....он даже к зубам не липнет а что пены нет так мне даже прикольнее с пеной...на вкус я не обращаю внимания потому как мешаю с чем пожелаю(ягодные или фруктовые варенья ) и вкус куда лучше синтетического брендового.....белка тоже подозреваю больше....Если не выеживаться то можно пить и то и то по баблу опятьже на эти цели
Bund Опубліковано: 1 липня 2013 Опубліковано: 1 липня 2013 я согласин лишь с тем что левого ксб много предлагают.....но найдя продавца (а лучше нескольких)тут на форуме можно брать и не бояться.....например тот же брендовый трофикс мне понравился меньше КСБ....он даже к зубам не липнет а что пены нет так мне даже прикольнее с пеной...на вкус я не обращаю внимания потому как мешаю с чем пожелаю(ягодные или фруктовые варенья ) и вкус куда лучше синтетического брендового.....белка тоже подозреваю больше....Если не выеживаться то можно пить и то и то по баблу опятьже на эти цели Якщо не вийожуватися, то краще індички смаженої хряцнути. Потім все запити кавою з вершками і твердим сиром. Ляпота. Гастрономічний оргазм.
xx07xx Опубліковано: 1 липня 2013 Опубліковано: 1 липня 2013 Стосовно голандського КСБ на форумі писали, що він не призначений для виготовлення спортивного та іншого дієтичного харчування. Грубо кажучи, сировина для виготовлення ковбасних виробів, сирів та іншого. Стосовно санумов, то розсипати його треба в спеціальних умовах, а не фасувати вручну. Декілька разів може і пронести фігурально, але можна і формально.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз