Desmond Опубліковано: 10 грудня 2012 Опубліковано: 10 грудня 2012 Хотя из такого творога сырники не сделать, только в сыром виде, в блинчики, или запекать. И такой обезжиреный творог дешевле обычного продаётся. Мне тако
Desmond Опубліковано: 10 грудня 2012 Опубліковано: 10 грудня 2012 Хотя из такого творога сырники не сделать, только в сыром виде, в блинчики, или запекать. И такой обезжиреный творог дешевле обычного продаётся. Мне такой творог нравится намного больше, чем жирный. В сыром виде его есть гораздо приятнее, так как он в меру суховатый и не очень кислый. Вот только вопрос - какой производитель делает его качественным?
Adrenalin Опубліковано: 10 грудня 2012 Опубліковано: 10 грудня 2012 (змінено) а Ви знаєте як просто сир робити самому?? без всяких, непонятно яких немитих рук бабулькі. То ж просто... Дати молоку скиснути, закип'ятити і повішати в марлю висіти... Свій сир получається набагато смачнічим!!! Просто домовитись з бабулькою, дати їй 3 літрові ШКЛЯНІ банки, і пити свіже молоко, а як почне киснути то зробити собі сир... Дешево, економно, смачно.... А ше якшо цікаво то можа той сир викласти в пательню, додати яйка, приправ і посмажити і заморозити -- получиться плавлений сир... ДОМАШНІЙ!!!! Смачненьке дітям білдерятам :ay: Змінено 10 грудня 2012 користувачем Adrenalin
Desmond Опубліковано: 10 грудня 2012 Опубліковано: 10 грудня 2012 Я как-то пробовал делать домашний творог. И в принципе все получилось неплохо, на вкус отличается от магазинного, но только в лучшую сторону. Только на запах он пахнет мягко говоря "не аппетитно". Может я что-то не так сделал.
Adrenalin Опубліковано: 10 грудня 2012 Опубліковано: 10 грудня 2012 напевно шось не правильно, в мене сир пахув дуже навіть тру!!
Desmond Опубліковано: 11 грудня 2012 Опубліковано: 11 грудня 2012 Хотя я тут специально погуглил, может быть у меня было какое-то не хорошее молоко? Просто другого варианта я не вижу, так как делал все правильно, а вот молоко покупал у дедульки на рынке.
androgen Опубліковано: 20 грудня 2012 Опубліковано: 20 грудня 2012 Хотя я тут специально погуглил, может быть у меня было какое-то не хорошее молоко? Просто другого варианта я не вижу, так как делал все правильно, а вот молоко покупал у дедульки на рынке. я както прикупил по ошибке козьего у бабки. вот это был номер!
maxunger Опубліковано: 21 січня 2013 Опубліковано: 21 січня 2013 беру обезжиренный на привозе ( одесса ) - 25грн кило отличного творога , в сезон осенью еще цена была 17
alexandr21 Опубліковано: 24 січня 2013 Опубліковано: 24 січня 2013 Покупаю Белорусский 2% на развес - 31.6грн Очень даволен, 18гр. белка в 100гр.
Витязь Опубліковано: 25 січня 2013 Опубліковано: 25 січня 2013 Покупаю Белорусский 2% на развес - 31.6грн ....... Если в Киеве, то где?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз