Outlawif Опубліковано: 4 липня 2021 Опубліковано: 4 липня 2021 Синтетика гораздо комфортней Факт. Сейчас полно впитывающих материалов, литрами впитывают и испаряют. И на необитаемом острове не стал бы тренить без майки-футболки )
Пропионатычь Опубліковано: 4 липня 2021 Опубліковано: 4 липня 2021 Кулмакс,Кулпас и иже с ними. Превосходно отводят пот. В принципе при тренировке ооочень высокой интенсивности остаёшься сухим.
MaJ0r Опубліковано: 4 липня 2021 Опубліковано: 4 липня 2021 Under Armour Charged cotton серия хорошо справляется с потом, там хб с синтетикой, то что нужно как раз для зала. В прочем туда ношу все подряд, сейчас просто что первое под руку попадется
Олимп Опубліковано: 4 липня 2021 Опубліковано: 4 липня 2021 Рекомендую немецкого производителя Crivit. Отличные спорт майки/футболки за бюджетные деньги. 150-200грн. Сносу нет. Армурены, найки курят.
Jazzman Опубліковано: 4 липня 2021 Опубліковано: 4 липня 2021 Не знаходив ще такого матеріалу, який встигав би виводити піт. З дитинства сильне потовиділення. Влітку двічі за день бажано митись, часто антигрибковими засобами для ніг користуюся.
Franklin78 Опубліковано: 5 липня 2021 Опубліковано: 5 липня 2021 бюджетные деньги. 150-200грн. Я чето crivit нашел только от 500 грн, может не там ищу?
Outlawif Опубліковано: 5 липня 2021 Опубліковано: 5 липня 2021 Не там, вестимо. Ты ж смотри откуда Олимп )
Пропионатычь Опубліковано: 5 липня 2021 Опубліковано: 5 липня 2021 Я чето crivit нашел только от 500 грн, может не там ищу?в любом нормальном стоке Крвит полно. Все что хочешь. И цена на новую вещь копеечная.
Олимп Опубліковано: 5 липня 2021 Опубліковано: 5 липня 2021 Franklin78. https://shafa.ua/men/futbolki-i-maiki?searc...mp;conditions=1 Я себе беру Футболка XL Майка L
Franklin78 Опубліковано: 5 липня 2021 Опубліковано: 5 липня 2021 Спасибо Олимп! Я не знал про этот сайт!
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз