Bund Опубликовано 15 февраля, 2013 Опубликовано 15 февраля, 2013 тут никогда не поймешь где причина где следствие. то ли тролят автора потому что ведет себя неадекватно, то ли ведет себя неадекватно потому что троллят. в любом случае огрызок какойто методы это не система, а хз что. Ніхто нікому її не напарює. Ти або береш її і користуєшся, або не береш. По СМТ1 можна тренуватися довгенько. Свої враження про її ефективність я описував навіть тут. Був реальний ріст силових, витривалості. Про самопочуття мови не веду.
Bund Опубликовано 15 февраля, 2013 Опубликовано 15 февраля, 2013 короче, нормального обсужения не будет.... БОНД, кто тут поливает грязью систему? Пока только тролями вопрошающих назвали..... И не нужно путать личную неприязнь к автору по причине его поведения с иным и обобщать.... Я не бачу тут потреб в спілкуванні. Я бачу лише підйопки. Та натяки. Перечитай уважно цілі, на які орієнтоване СМТ. А потім вже і визначайся чи потрібне тобі таке чи ні. З.І. Я Бунд.
Bund Опубликовано 15 февраля, 2013 Опубликовано 15 февраля, 2013 Я вже раніше згадував, чому я почав тренуватися і чому обрав цю методу. Причина була банально проста. За короткі тренування себе підтримати в більш-менш пристойній формі. У мене двоє дітей, робота і можливість приділяти собі увагу на улюблене заняття дуже і дуже мала. Коли є малі діти, то про тренінг якось не дуже то і думається. Дуже важко викроїти час на тренування. Не кажучи вже про те, що ходити в спортзал. Це обрати або сім'ю, або тренування. На форумі Джексон писав, що з появою дитини він більше півроку не тренувався взагалі. У мене з появою другої дитини була перерва лише в півтора місяці. Ну тоді були дуже велике нервове навантаження. На той час я пройшов перший цикл СМТ та почав другий цикл. Результати після проходу першого СМТ я вже описував. За три місяці я вважаю це пристойним результатом. Якщо я мав до першого СМТ робочу вагу в жимі лежачи в 105 кг, то за три місяці ця вага збільшилася на 10 кг. І я не жимовик. Мій коньок це ноги та спина. Силові в них дуже добре ростуть. І для мене СМТ не бажання мати здоровенні руки, ноги чи ще щось. Я на даний момент крім силових тренувань ще маю тренування по джиу. А це зовсім інший режим роботи і навантажень. І чисто силовий тренінг якось не дуже поєднується із цим. Не кажучи вже про режим роботи в 6 тренувань на тиждень тільки з залізом. Хоча на СМТ тонаж під кінець циклу росте дуже добре.
81eg Опубликовано 15 февраля, 2013 Автор Опубликовано 15 февраля, 2013 Последнее Китайское предупреждение. Желающим получить ворны предлагаю продолжить.
Bund Опубликовано 17 февраля, 2013 Опубликовано 17 февраля, 2013 Колись обіцяв викласти щоденник свого першого циклу. Викладую... СМТ1.xls
Ant11 Опубликовано 17 февраля, 2013 Опубликовано 17 февраля, 2013 Бунд, давай третій та інші.. взагалі ти дивився біатлон? з українцями завжди знайду мову) сподіаюсь)
nameless one Опубликовано 17 февраля, 2013 Опубликовано 17 февраля, 2013 Ну что вы такие упрямые? Знаешь же что Bundу не жалко. Но автор просил не расспространять.
Bund Опубликовано 17 февраля, 2013 Опубликовано 17 февраля, 2013 Бунд, давай третій та інші.. взагалі ти дивився біатлон? з українцями завжди знайду мову) сподіаюсь) Біатлон не дивлюся, часу обмаль. Та і телик викинув. Тільки про результати в курсі.
81eg Опубликовано 17 февраля, 2013 Автор Опубликовано 17 февраля, 2013 Колись обіцяв викласти щоденник свого першого циклу. Викладую... Мощно)
Outlawif Опубликовано 18 февраля, 2013 Опубликовано 18 февраля, 2013 Тренировки по 15 минут... В этом что-то есть :) Заколбасить 3 таких в день, это ж сколько можно тонн наворочать... Вопрос к бывалым СМТшникам: многие привязывают Гончарова к ОТ, т.е. ОТ = Гончаров, Гончаров = ОТ, все что не Гончаров, не ОТ и так далее. Есть подобное же относительно СМТ? Т.е. Казаков = СМТ ну и далее по списку? Вот к примеру, как я понимаю идею СМТ - максимализация параметра мощности тренинга, т.е. килограммы в минуту. И остальные параметры подбираются в привязке к этому. Но кроме самой идеи, присутствует фактор программ от автора, как у Гончарова есть свои программы, так и у Казакова. Сам Гончаров, по крайне мере в живом общении, пытается донести суть, чтобы люди не привязывались к его схемам, а могли свои составлять на основании его принциопов. Но в СМТ какая-то секретность присутствует, и не совсем понятно, СМТ - это тренировочные принципы, или конкретно набор схем от СМТ-1 до СМТ-хх, составленных автором и не подлежащих коррекции? Ну, разумеется в купе с рекомендациями по их исполнению.
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти