Bund Опубліковано: 15 лютого 2013 Опубліковано: 15 лютого 2013 тут никогда не поймешь где причина где следствие. то ли тролят автора потому что ведет себя неадекватно, то ли ведет себя неадекватно потому что троллят. в любом случае огрызок какойто методы это не система, а хз что. Ніхто нікому її не напарює. Ти або береш її і користуєшся, або не береш. По СМТ1 можна тренуватися довгенько. Свої враження про її ефективність я описував навіть тут. Був реальний ріст силових, витривалості. Про самопочуття мови не веду.
Bund Опубліковано: 15 лютого 2013 Опубліковано: 15 лютого 2013 короче, нормального обсужения не будет.... БОНД, кто тут поливает грязью систему? Пока только тролями вопрошающих назвали..... И не нужно путать личную неприязнь к автору по причине его поведения с иным и обобщать.... Я не бачу тут потреб в спілкуванні. Я бачу лише підйопки. Та натяки. Перечитай уважно цілі, на які орієнтоване СМТ. А потім вже і визначайся чи потрібне тобі таке чи ні. З.І. Я Бунд.
Bund Опубліковано: 15 лютого 2013 Опубліковано: 15 лютого 2013 Я вже раніше згадував, чому я почав тренуватися і чому обрав цю методу. Причина була банально проста. За короткі тренування себе підтримати в більш-менш пристойній формі. У мене двоє дітей, робота і можливість приділяти собі увагу на улюблене заняття дуже і дуже мала. Коли є малі діти, то про тренінг якось не дуже то і думається. Дуже важко викроїти час на тренування. Не кажучи вже про те, що ходити в спортзал. Це обрати або сім'ю, або тренування. На форумі Джексон писав, що з появою дитини він більше півроку не тренувався взагалі. У мене з появою другої дитини була перерва лише в півтора місяці. Ну тоді були дуже велике нервове навантаження. На той час я пройшов перший цикл СМТ та почав другий цикл. Результати після проходу першого СМТ я вже описував. За три місяці я вважаю це пристойним результатом. Якщо я мав до першого СМТ робочу вагу в жимі лежачи в 105 кг, то за три місяці ця вага збільшилася на 10 кг. І я не жимовик. Мій коньок це ноги та спина. Силові в них дуже добре ростуть. І для мене СМТ не бажання мати здоровенні руки, ноги чи ще щось. Я на даний момент крім силових тренувань ще маю тренування по джиу. А це зовсім інший режим роботи і навантажень. І чисто силовий тренінг якось не дуже поєднується із цим. Не кажучи вже про режим роботи в 6 тренувань на тиждень тільки з залізом. Хоча на СМТ тонаж під кінець циклу росте дуже добре.
81eg Опубліковано: 15 лютого 2013 Автор Опубліковано: 15 лютого 2013 Последнее Китайское предупреждение. Желающим получить ворны предлагаю продолжить.
Bund Опубліковано: 17 лютого 2013 Опубліковано: 17 лютого 2013 Колись обіцяв викласти щоденник свого першого циклу. Викладую... СМТ1.xls
Ant11 Опубліковано: 17 лютого 2013 Опубліковано: 17 лютого 2013 Бунд, давай третій та інші.. взагалі ти дивився біатлон? з українцями завжди знайду мову) сподіаюсь)
nameless one Опубліковано: 17 лютого 2013 Опубліковано: 17 лютого 2013 Ну что вы такие упрямые? Знаешь же что Bundу не жалко. Но автор просил не расспространять.
Bund Опубліковано: 17 лютого 2013 Опубліковано: 17 лютого 2013 Бунд, давай третій та інші.. взагалі ти дивився біатлон? з українцями завжди знайду мову) сподіаюсь) Біатлон не дивлюся, часу обмаль. Та і телик викинув. Тільки про результати в курсі.
81eg Опубліковано: 17 лютого 2013 Автор Опубліковано: 17 лютого 2013 Колись обіцяв викласти щоденник свого першого циклу. Викладую... Мощно)
Outlawif Опубліковано: 18 лютого 2013 Опубліковано: 18 лютого 2013 Тренировки по 15 минут... В этом что-то есть :) Заколбасить 3 таких в день, это ж сколько можно тонн наворочать... Вопрос к бывалым СМТшникам: многие привязывают Гончарова к ОТ, т.е. ОТ = Гончаров, Гончаров = ОТ, все что не Гончаров, не ОТ и так далее. Есть подобное же относительно СМТ? Т.е. Казаков = СМТ ну и далее по списку? Вот к примеру, как я понимаю идею СМТ - максимализация параметра мощности тренинга, т.е. килограммы в минуту. И остальные параметры подбираются в привязке к этому. Но кроме самой идеи, присутствует фактор программ от автора, как у Гончарова есть свои программы, так и у Казакова. Сам Гончаров, по крайне мере в живом общении, пытается донести суть, чтобы люди не привязывались к его схемам, а могли свои составлять на основании его принциопов. Но в СМТ какая-то секретность присутствует, и не совсем понятно, СМТ - это тренировочные принципы, или конкретно набор схем от СМТ-1 до СМТ-хх, составленных автором и не подлежащих коррекции? Ну, разумеется в купе с рекомендациями по их исполнению.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз