Перейти до публікації

Декілька питань від новачка

Varsh

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Впоследние пару дней,таки просто нашествие искателей "волшебной пилюли","священного грааля".... Читать никто ничего не хочет....
Эти последние пару дней тянутся все 6 лет существования форума, так что не переживай )
  • Відповіді 91
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Varsh

17

• Outlawif

13

• 81eg

11

• nameless one

7

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Для старту,що їсиш і скільки? Бо це головніше,за чим закинутись!

їм усе нажаль, що дома є. Порції стандартні. Хліб, картоплю і макарони стараюсь не вживати. Надаю перевагу крупам (гречка, геркулес, рис) + якесь мясо (іноді запечене, іноді жарене, що погано звісно). Овочі в салатах.

Опубліковано:
їм усе нажаль, що дома є.

Эта пять. ДНП добавь.

Опубліковано:
Эти последние пару дней тянутся все 6 лет существования форума, так что не переживай )

1 проблема КАК ПОХУДАТЬ

2 проблема КАК НАБРАТЬ

их вариации и трансформации

1 перегонка жира в мышцы

2 как не перекачатьса

3 сколько надо раз делать пресс чтоб появились кубики

4 хочу бицак в полтос чем покурсить ( только не мИтан он грязный )

Опубліковано:
Впоследние пару дней,таки просто нашествие искателей "волшебной пилюли","священного грааля".... Читать никто ничего не хочет.... :Gigakach_01:

В панацею не вірю) був досвід 2-х тижневого повного голодування ( з очищенням організму від шлаків, голкотерапія і проча фігня) під наглядом лікаря. Це було років з 5 назад. Похудав десь на 12 кг, але вага з часом повернулась. Розумію що дієта-це на усе життя. але хочеться якусь золоту середину знайти. То що любі препарати зайві? чому?

Эта пять. ДНП добавь.

ну це не виглядає-відкрив холодильник і включив пилосос) але якщо є свіжі деруни-то від парочки не відмовлюсь) це для прикладу. а що якщо є проблема надмірної ваги то все-переводитись в пожирача овочів і нежирного кефіру?

Опубліковано:
а що якщо є проблема надмірної ваги то все-переводитись в пожирача овочів і нежирного кефіру?

и мяса

Опубліковано:
але хочеться якусь золоту середину знайти.

Рыбку съесть и на уй не сесть(с)...

Судя по весу середину пока еще не нашел.

НА ФОРУМЕ ВСЕ НАПИСАНО, ЧИТАТЬ НЕ ПРОБОВАЛ?

Опубліковано: (змінено)
Рыбку съесть и на уй не сесть(с)...

Судя по весу середину пока еще не нашел.

НА ФОРУМЕ ВСЕ НАПИСАНО, ЧИТАТЬ НЕ ПРОБОВАЛ?

Ну чого зразу сарказми?) Я ж розумію що потрібно більше витрачати калорій ніж споживаєш. їсти жирну рибу, овочі, творожок і відварене мясо. курятину. по 3 літри води випивати. і харчуватись кожних 3-4 год. я сідаю на дієту таку. Але той самий клен чим поганий для прискореня жироспалювання? Мені здається що метаболізм у мене сповільнений. тому і хочу попробувати з якимось препаратами.

Змінено користувачем Хтоце?
Опубліковано:
Ну чого зразу сарказми?)

А за что мне тябя в лобик целовать? За то что ты неударив палец об палец, поедая деруны и попивая коньяк на выходных -хочешь закинуться кленом и Т3?

Але той самий клен чим поганий для прискореня жироспалювання?

А чем хороший? Ты уже попробовал все что мог по тренингу и питанию теперь ищешь таблэтку? Или может с дивана не слез?

тому і хочу попробувати з якимось препаратами.

Так пробуй в чем проблема? Стремно?) Нафига тебе здоровье всеравно не Т3 себя убьешь так булкой.

Опубліковано:
А за что мне тябя в лобик целовать? За то что ты неударив палец об палец, поедая деруны и попивая коньяк на выходных -хочешь закинуться кленом и Т3?

А чем хороший? Ты уже попробовал все что мог по тренингу и питанию теперь ищешь таблэтку? Или может с дивана не слез?

Так пробуй в чем проблема?

Я не шукаю таблетку для перетворення) а шукаю таблетку для пришвидшення жироспалювання) Бока в мене проблемні. навіть якщо пузо пропадає вони залишаються.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...