Outlawif Опубліковано: 5 листопада 2012 Опубліковано: 5 листопада 2012 Впоследние пару дней,таки просто нашествие искателей "волшебной пилюли","священного грааля".... Читать никто ничего не хочет.... Эти последние пару дней тянутся все 6 лет существования форума, так что не переживай )
Varsh Опубліковано: 5 листопада 2012 Автор Опубліковано: 5 листопада 2012 Для старту,що їсиш і скільки? Бо це головніше,за чим закинутись! їм усе нажаль, що дома є. Порції стандартні. Хліб, картоплю і макарони стараюсь не вживати. Надаю перевагу крупам (гречка, геркулес, рис) + якесь мясо (іноді запечене, іноді жарене, що погано звісно). Овочі в салатах.
81eg Опубліковано: 5 листопада 2012 Опубліковано: 5 листопада 2012 їм усе нажаль, що дома є. Эта пять. ДНП добавь.
stalker Опубліковано: 5 листопада 2012 Опубліковано: 5 листопада 2012 Эти последние пару дней тянутся все 6 лет существования форума, так что не переживай ) 1 проблема КАК ПОХУДАТЬ 2 проблема КАК НАБРАТЬ их вариации и трансформации 1 перегонка жира в мышцы 2 как не перекачатьса 3 сколько надо раз делать пресс чтоб появились кубики 4 хочу бицак в полтос чем покурсить ( только не мИтан он грязный )
Varsh Опубліковано: 5 листопада 2012 Автор Опубліковано: 5 листопада 2012 Впоследние пару дней,таки просто нашествие искателей "волшебной пилюли","священного грааля".... Читать никто ничего не хочет.... :Gigakach_01: В панацею не вірю) був досвід 2-х тижневого повного голодування ( з очищенням організму від шлаків, голкотерапія і проча фігня) під наглядом лікаря. Це було років з 5 назад. Похудав десь на 12 кг, але вага з часом повернулась. Розумію що дієта-це на усе життя. але хочеться якусь золоту середину знайти. То що любі препарати зайві? чому? Эта пять. ДНП добавь. ну це не виглядає-відкрив холодильник і включив пилосос) але якщо є свіжі деруни-то від парочки не відмовлюсь) це для прикладу. а що якщо є проблема надмірної ваги то все-переводитись в пожирача овочів і нежирного кефіру?
stalker Опубліковано: 5 листопада 2012 Опубліковано: 5 листопада 2012 а що якщо є проблема надмірної ваги то все-переводитись в пожирача овочів і нежирного кефіру? и мяса
81eg Опубліковано: 5 листопада 2012 Опубліковано: 5 листопада 2012 але хочеться якусь золоту середину знайти. Рыбку съесть и на уй не сесть(с)... Судя по весу середину пока еще не нашел. НА ФОРУМЕ ВСЕ НАПИСАНО, ЧИТАТЬ НЕ ПРОБОВАЛ?
Varsh Опубліковано: 5 листопада 2012 Автор Опубліковано: 5 листопада 2012 (змінено) Рыбку съесть и на уй не сесть(с)... Судя по весу середину пока еще не нашел. НА ФОРУМЕ ВСЕ НАПИСАНО, ЧИТАТЬ НЕ ПРОБОВАЛ? Ну чого зразу сарказми?) Я ж розумію що потрібно більше витрачати калорій ніж споживаєш. їсти жирну рибу, овочі, творожок і відварене мясо. курятину. по 3 літри води випивати. і харчуватись кожних 3-4 год. я сідаю на дієту таку. Але той самий клен чим поганий для прискореня жироспалювання? Мені здається що метаболізм у мене сповільнений. тому і хочу попробувати з якимось препаратами. Змінено 5 листопада 2012 користувачем Хтоце?
81eg Опубліковано: 5 листопада 2012 Опубліковано: 5 листопада 2012 Ну чого зразу сарказми?) А за что мне тябя в лобик целовать? За то что ты неударив палец об палец, поедая деруны и попивая коньяк на выходных -хочешь закинуться кленом и Т3? Але той самий клен чим поганий для прискореня жироспалювання? А чем хороший? Ты уже попробовал все что мог по тренингу и питанию теперь ищешь таблэтку? Или может с дивана не слез? тому і хочу попробувати з якимось препаратами. Так пробуй в чем проблема? Стремно?) Нафига тебе здоровье всеравно не Т3 себя убьешь так булкой.
Varsh Опубліковано: 5 листопада 2012 Автор Опубліковано: 5 листопада 2012 А за что мне тябя в лобик целовать? За то что ты неударив палец об палец, поедая деруны и попивая коньяк на выходных -хочешь закинуться кленом и Т3? А чем хороший? Ты уже попробовал все что мог по тренингу и питанию теперь ищешь таблэтку? Или может с дивана не слез? Так пробуй в чем проблема? Я не шукаю таблетку для перетворення) а шукаю таблетку для пришвидшення жироспалювання) Бока в мене проблемні. навіть якщо пузо пропадає вони залишаються.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз