Перейти к содержанию

Декілька питань від новачка

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
А якщо ще в рваному темпі, то взагалі ляпота.

і з боксерською грушею на плечах, та по сходах 19-ти поверхівки вверх, а потім по даху, як по пересічній місцевості (як в крутих американських фільмах) ще й відстрілюватись від гопніків - кізда жиру взагалі

• Ответов 91
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Varsh

17

• Outlawif

13

• 81eg

11

• nameless one

7

Топ авторов темы

Опубликовано
в розширенному пошуку вбиваємо слово "фулбади" і ставим крапку навпроти "Результаты в виде сообщений" - куча потрібної інформації на перших двох-трьох сторінках

в самій програмі нема нічого складного - всі великі м"язові групи прокачуються кожен день три рази в тиждень 2-3 вправами по 3 підходи по 8-10 раз, на малі м"язові групи забиваємо взагалі

плюс для похудання - кардіо навантаження в кінці тренування на 40-60 хв.

Юзав пошук. Цікавитья саме не інфа, а готові програми. сам принцип прлграми зрозумілий.

Опубликовано
сам принцип прлграми зрозумілий.

так напиши собі сам - благо інформації купа, як робити вправи є інструкція, є навіть картинка з м"язами

Опубликовано
так напиши собі сам - благо інформації купа, як робити вправи є інструкція, є навіть картинка з м"язами

ну вправ немало і вони є також різними. які пріоритетні? а досвіду писати такі програми нема. хочеться якусь вже більш-менш провірену чиюсь програму.

Опубликовано (изменено)
не тот УРОВЕНЬ!!!

если есть лишние деньги то покупай.

При чем тут уровень? BCAA нужны чтоб на кардио натощак мышцы (ну что там есть) не попалить и при этом минимум каллорий сожрать.

Не то :slow:

Не то так не то. Делай что хочешь. Я ему тут умные советы даю, а он мне фигвамы рисует.

Изменено пользователем nameless one
Опубликовано
BCAA нужны чтоб на кардио натощак мышцы (ну что там есть) не попалить и при этом минимум каллорий сожрать.
Нечего там палить :D А так лучше натощак кардио, без бца и всего остального. Все равно долго не протянет на кардио, чем меньше источников доп. калорий, тем больше жира сгорит. Бца хорошо в глюкозу трансформируются, когда организму надо.
Опубликовано
При чем тут уровень? BCAA нужны чтоб на кардио натощак мышцы (ну что там есть) не попалить и при этом минимум каллорий сожрать.

а де там м"язи?

В 25 років важу 110 кг. при рості 175 см. Жир відкладається крім живота, на боках.

а ще на жопі, ногах, руках, шиї, обличчі, грудях

Мета похудати до 92-95 кг і підтримувати цю вагу

тут м"язів також не буде

навіть по формулі ідеальної ваги для чоловіків (не бб) ріст мінус 100, ти б мав важити 75 кг., а тут в тебе в меті ще 20 зайвих кілограм. питання - чого 20 кг. буде?

Не то так не то. Делай что хочешь. Я ему тут умные советы даю, а он мне фигвамы рисует.

так, мені теж цей смайл здався дивним :slow:

Опубликовано
Я ему тут умные советы даю, а он мне фигвамы рисует.

Ему они нужны?) Что такое ДНП, клен, тз- он знает, а про фулбади не не слышал)

Опубликовано (изменено)

Злі ви=( я ж не хочу ббром ставати( я так для себе. якби я важив 75 це мабуть теж жах б був в іншу сторону)

Изменено пользователем Хтоце?
Опубликовано

Трололо кто то затеял.

ЗЫ Не хочет тренироваться потому, но про т3 почитал.

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...