Перейти до публікації

Декілька питань від новачка

Varsh

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
А якщо ще в рваному темпі, то взагалі ляпота.

і з боксерською грушею на плечах, та по сходах 19-ти поверхівки вверх, а потім по даху, як по пересічній місцевості (як в крутих американських фільмах) ще й відстрілюватись від гопніків - кізда жиру взагалі

• Відповіді 91
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Varsh

17

• Outlawif

13

• 81eg

11

• nameless one

7

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
в розширенному пошуку вбиваємо слово "фулбади" і ставим крапку навпроти "Результаты в виде сообщений" - куча потрібної інформації на перших двох-трьох сторінках

в самій програмі нема нічого складного - всі великі м"язові групи прокачуються кожен день три рази в тиждень 2-3 вправами по 3 підходи по 8-10 раз, на малі м"язові групи забиваємо взагалі

плюс для похудання - кардіо навантаження в кінці тренування на 40-60 хв.

Юзав пошук. Цікавитья саме не інфа, а готові програми. сам принцип прлграми зрозумілий.

Опубліковано:
сам принцип прлграми зрозумілий.

так напиши собі сам - благо інформації купа, як робити вправи є інструкція, є навіть картинка з м"язами

Опубліковано:
так напиши собі сам - благо інформації купа, як робити вправи є інструкція, є навіть картинка з м"язами

ну вправ немало і вони є також різними. які пріоритетні? а досвіду писати такі програми нема. хочеться якусь вже більш-менш провірену чиюсь програму.

Опубліковано: (змінено)
не тот УРОВЕНЬ!!!

если есть лишние деньги то покупай.

При чем тут уровень? BCAA нужны чтоб на кардио натощак мышцы (ну что там есть) не попалить и при этом минимум каллорий сожрать.

Не то :slow:

Не то так не то. Делай что хочешь. Я ему тут умные советы даю, а он мне фигвамы рисует.

Змінено користувачем nameless one
Опубліковано:
BCAA нужны чтоб на кардио натощак мышцы (ну что там есть) не попалить и при этом минимум каллорий сожрать.
Нечего там палить :D А так лучше натощак кардио, без бца и всего остального. Все равно долго не протянет на кардио, чем меньше источников доп. калорий, тем больше жира сгорит. Бца хорошо в глюкозу трансформируются, когда организму надо.
Опубліковано:
При чем тут уровень? BCAA нужны чтоб на кардио натощак мышцы (ну что там есть) не попалить и при этом минимум каллорий сожрать.

а де там м"язи?

В 25 років важу 110 кг. при рості 175 см. Жир відкладається крім живота, на боках.

а ще на жопі, ногах, руках, шиї, обличчі, грудях

Мета похудати до 92-95 кг і підтримувати цю вагу

тут м"язів також не буде

навіть по формулі ідеальної ваги для чоловіків (не бб) ріст мінус 100, ти б мав важити 75 кг., а тут в тебе в меті ще 20 зайвих кілограм. питання - чого 20 кг. буде?

Не то так не то. Делай что хочешь. Я ему тут умные советы даю, а он мне фигвамы рисует.

так, мені теж цей смайл здався дивним :slow:

Опубліковано:
Я ему тут умные советы даю, а он мне фигвамы рисует.

Ему они нужны?) Что такое ДНП, клен, тз- он знает, а про фулбади не не слышал)

Опубліковано: (змінено)

Злі ви=( я ж не хочу ббром ставати( я так для себе. якби я важив 75 це мабуть теж жах б був в іншу сторону)

Змінено користувачем Хтоце?
Опубліковано:

Трололо кто то затеял.

ЗЫ Не хочет тренироваться потому, но про т3 почитал.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...