nameless one Опубліковано: 4 грудня 2012 Опубліковано: 4 грудня 2012 :bn: Так где вы, а где мы! Это же столица! Ёптыть... :sarcastic: D.i.m.a.s., а ты куда в Харькове ходишь в зал?
yobilovus Опубліковано: 4 грудня 2012 Автор Опубліковано: 4 грудня 2012 с тебя шпионские фото) Val ще мав сходити туди ))) всього станом на вчора в клубі зарееєстровано 80 людей, але якщо розосередити все на весь день, то вийде так як вчора - я десь з 1,5 годинного тренування був сам в залі (не враховуючи 3 тренерів) сам в залі хвилин 20, ще було два пацана і одна дівчина, і то неодночасно всі тренажери інтератлетика, бліни правда чорні тільки (звик я вже до різнокольорових - зручніше) нема пюпітра і тільки одна лавка для жима один тренажер вже поломали, але то я думаю брак був, та й вчора вже його ремонтували
viking_ivan Опубліковано: 4 грудня 2012 Опубліковано: 4 грудня 2012 всього станом на вчора в клубі зарееєстровано 80 людей, быстро они обороты набирают, ооочень быстро. интересно за счет цены или другие факторы там более значимые есть?
Cardopusher Опубліковано: 4 грудня 2012 Опубліковано: 4 грудня 2012 я думаю за счет коротко срочных абонов. Так как сейчас у нас оооочень много "фитнес центров"почти по всему киеву у них взять на месяц,два,три нельзя. А если можно то за 700+грн + разовые. + у этой сети есть авторитет,давно работают и неплохо
yobilovus Опубліковано: 4 грудня 2012 Автор Опубліковано: 4 грудня 2012 я думаю за счет коротко срочных абонов. Так как сейчас у нас оооочень много "фитнес центров"почти по всему киеву у них взять на месяц,два,три нельзя. А если можно то за 700+грн + разовые. + у этой сети есть авторитет,давно работают и неплохо разових нема - п"ятиразові тільки сьогодні вже людей побільше було ))) чоловік 15 там ще поблизу залів нема - тільки Біцепс
Ant11 Опубліковано: 4 грудня 2012 Опубліковано: 4 грудня 2012 купив вчора сюди абонемент і вже перший раз тренувався 200 грн. повний безліміт, зал пахне всім новим ))) відкрились, але по ходе ще доробляють по чуть-чуть всякі дрібниці ипать цены в киеве чёткие..200 купонов..у нас в отстойном,где людей вечером-дышать нечем 12 занятий так стоят(
yobilovus Опубліковано: 4 грудня 2012 Автор Опубліковано: 4 грудня 2012 ипать цены в киеве чёткие..200 купонов..у нас в отстойном,где людей вечером-дышать нечем 12 занятий так стоят( та це в цьому залі тьфу-тьфу в тому де я раніше ходив ДІЇ - 365 грн. повний безліміт
Ant11 Опубліковано: 4 грудня 2012 Опубліковано: 4 грудня 2012 (змінено) так все одно.. в нас є такі зали ..5х5 де 390 анлім..пля,я б за 200грн звідти би і не виходив))) Змінено 4 грудня 2012 користувачем AntifriZ
viking_ivan Опубліковано: 4 грудня 2012 Опубліковано: 4 грудня 2012 а что резиновое покрытие только возле гантелей 1,5м х 2м ?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз