Admin Опубліковано: 26 листопада 2012 Автор Опубліковано: 26 листопада 2012 Всем спасибо за ответы. Буду иметь в виду.
yobilovus Опубліковано: 26 листопада 2012 Опубліковано: 26 листопада 2012 +1 до групи вк, але тільки по вечорах на роботі доступу до вк немає щодо сайту: калькулятори екселівські форми книжки рейтинг постів на форумі - це би було взагалі суперово ))
dj_doom Опубліковано: 26 листопада 2012 Опубліковано: 26 листопада 2012 щодо сайту: калькулятори екселівські форми книжки присоединяюсь..
dj_doom Опубліковано: 26 листопада 2012 Опубліковано: 26 листопада 2012 имхо но... предусмотреть мобильную версию сайта.. сейчас много у кого смарты, мобильная версия имхо будет в спросе тоже, если не автоматом включающаяся (как во многих уже движках), так хотя бы вручную.. З.Ы. если в текущей версии сайта есть и мобильная, ткните пальцем, бо я с полтыка не нашел..
ванек Опубліковано: 26 листопада 2012 Опубліковано: 26 листопада 2012 через оперу мини сидел как то на форуме вполне все удобно
dj_doom Опубліковано: 26 листопада 2012 Опубліковано: 26 листопада 2012 (змінено) через оперу мини сидел как то на форуме вполне все удобно потому я и выделил - сайта.. и топик про сайт.. З.Ы. в движке форуме уже давно такая возможность предусмотрена, еще с древней версии.. не без минусов, но тем не менее.. если брать мобильную для форума - то прикрутить TapaTalk - интегрируется обычно очень легко, а удобства просмотра приличные.. Змінено 26 листопада 2012 користувачем dj_doom
ванек Опубліковано: 26 листопада 2012 Опубліковано: 26 листопада 2012 сори.для меня айронфлекс это форум как само собой разумеющееся.на сайт не хожу
vlad_leo Опубліковано: 26 листопада 2012 Опубліковано: 26 листопада 2012 (змінено) медальки - як відзнаки за різного роду досягнення по відношенню до форуму сорі - це я стосовно форуму... Змінено 26 листопада 2012 користувачем vlad
dj_doom Опубліковано: 26 листопада 2012 Опубліковано: 26 листопада 2012 откройте тему про форум да пажалста - https://ironflex.com.ua/phorum/index.php?showtopic=4760
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз