Faust Опубліковано: 4 жовтня 2023 Опубліковано: 4 жовтня 2023 Я раньше выпивал 1,5-2 порции предтрена с кофеином и тренировался около 20-00. После этого относительно спокойно и без проблем отрубался в 00-00 Поэтому не думаю, что чашка кофе, выпитая утром может иметь настолько негативное влияние на вечерний сон
Cardopusher Опубліковано: 4 жовтня 2023 Опубліковано: 4 жовтня 2023 Так и у меня так же было. Эххх как вспомню эти предтрены. Все ТОПовое на тот момент перепробовал. Потом я понял что мне напомнил мдма)
my_fair_lady Опубліковано: 4 жовтня 2023 Опубліковано: 4 жовтня 2023 Кардо, моя невролог, у кваліфікації якої я не сумніваюся, завжди заперечувала зв'язок "кава - тривожність", якщо ти її п'єш дуже помірно, типу 1 чашку і вранці. в мене був період, коли по показанням здоров'я я обмежила каву до 1 чашки вдень уранці. взагалі нічого нового не відчула у плані психологічного стану. зараз зазвичай п'ю в середньому 4, причому 2 - після обіду. недавно о 7 вечора випила, об 11 вже вирубило. але зараз напружений період, ще й ніяк не видужаю від якогось дуже причепливого вірусняка. погано спала і був мандраж, коли виявилося, що пила ацький бленд з робустою. від неї аж руки труситися починали. і це від менш міцної кави, ніж я зазвичай варю.
Дід Опубліковано: 4 жовтня 2023 Опубліковано: 4 жовтня 2023 Я хз як вас кава торкає, можу випити перед сном і заснути дуже сильно.
my_fair_lady Опубліковано: 4 жовтня 2023 Опубліковано: 4 жовтня 2023 80% робусти навіть мене вштирили) тепер уважніше читаю етикетку. сьогодні он пила каву тільки до обіду, після обіду попрацювала і мене вирубило спати до 5.30 вечора (з минулого четверга хворію і майже кожен день після обіду сплю). і от знов весь вечір хочу спати. організм забув про ранкову каву давно)))
Outlawif Опубліковано: 5 жовтня 2023 Опубліковано: 5 жовтня 2023 Меня не торкает. Я ее и по утрам скорее ритуально пью, чем реально для пробуждения )
MaJ0r Опубліковано: 5 жовтня 2023 Опубліковано: 5 жовтня 2023 Я ее и по утрам скорее ритуально пью, чем реально для пробуждения ) 0utlaw, я днем или во второй половине дня пью, сейчас одну-две чашки в день. Сугубо для вкуса и ритуала(если в хорошей кофейне). Для стимуляции вообще перестал пить, хотя перед трешей, когда на них ходил не в 8 вечера нравилось
Jus Опубліковано: 5 жовтня 2023 Опубліковано: 5 жовтня 2023 Сугубо для вкуса и ритуала(если в хорошей кофейне) аналогично, Сань Только ритуал "смолоть кофе, ритуально нюхнуть аромата и сварить в турке" ))
my_fair_lady Опубліковано: 5 жовтня 2023 Опубліковано: 5 жовтня 2023 для ритуалу і кава без кофеїну покатить))) мені дуже дріп-кава зайшла, вечорами іноді п'ю. у майкофіфекторі класна "Кава для сну", але ціна шось не дуже конкурентна. знайшла дешевшу і не гіршу у Ескобар.
Cardopusher Опубліковано: 5 жовтня 2023 Опубліковано: 5 жовтня 2023 Меня кофе уже давно не торкает. Разве что это какой-то капинг, когда по 20-30 чашек пробуешь (не пьешь а пробуешь/сербаешь ложкой). Это действительно больше как ритуал + реально нравится вкус. Я раньше пил много, и во второй половине дня в тч. Пока что провожу эксперимент, изучаю свое состояние. Потому притормозил с кофе. Но иногда закидываю баночку энергетика. Наука доказывает многое, но ведь иногда бывают исключения, индивидуальыне особености.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз