Пропионатычь Опубликовано 5 октября, 2023 Опубликовано 5 октября, 2023 Каву п'ємо як своєрідний ритуал. Дістав з рюкзака пальник, водичка кипить так затишно,заварив дріп і п'єш слухаючи,як летить по тобі якась залізяка))) І все одно смачно і подумки знаходишся вдома))) Не торкає та не бадьорить зовсім.
my_fair_lady Опубликовано 6 октября, 2023 Опубликовано 6 октября, 2023 Пока что провожу эксперимент, изучаю свое состояние. Потому притормозил с кофе. Но иногда закидываю баночку энергетика. Наука доказывает многое, но ведь иногда бывают исключения, индивидуальыне особености. а от з енергетиком ти дарма експериментуєш. він скоріше тобі тривожність підвищить, ніж 1 чашка кави. індивідуальне сприйняття звісно буває. моя найкраща подруга взагалі не п'є кави майже усе життя, бо її ковбасить від 1 чашки так, як мене від семи. зате вона такий міцний чорний чай п'є, що як я кажу, там ложка стоїть) в мене мабуть вже толерантність до кофеїну, бо я коли його обмежила сильно (десь місяць зменшувала кількість чашок, і пару місяців пила 1 чашку), нічого не відбулося) крім того, що якось вранці без 2 звичних міцних чашок кави з гейзерки стало складніше жити))) особливо взимку
my_fair_lady Опубликовано 13 октября, 2023 Опубликовано 13 октября, 2023 кому може потрібно чи цікаво - порівняла 3 дріп-кави без кофеїну різних виробників. Mycoffeefactory, Escobar, Idealist. перша трохи незвична, бо там домішки якихось ягід чи квітів. але в цілому вони мені просто геть однакові. тому нема сенсу платити більше)
Jus Опубликовано 21 октября, 2023 Опубликовано 21 октября, 2023 Egoiste Noir - вкусный и крепкий (ну опять же смотря как и сколько варить)
inimak Опубликовано 21 октября, 2023 Опубликовано 21 октября, 2023 как и сколько варить) Jus, Так вроде ж общеизвестный факт - кофий нужно варить не менее получаса на малом огне... ))
Jus Опубликовано 22 октября, 2023 Опубликовано 22 октября, 2023 не менее получаса так если час - то вообще будет супер ))))
Jus Опубликовано 22 октября, 2023 Опубликовано 22 октября, 2023 Еще очень мне хвалили Bushido red catana https://rozetka.com.ua/bushido-5060367340312/p310913873/ взял себе пару кило, но еще не пробовал
MaJ0r Опубликовано 22 октября, 2023 Опубликовано 22 октября, 2023 взял себе пару кило, Jus,пару кило? Но зачем?
Jus Опубликовано 22 октября, 2023 Опубликовано 22 октября, 2023 Но зачем ну чтобы недели три пить вкусный кофе )
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти