Пропионатычь Опубліковано: 5 жовтня 2023 Опубліковано: 5 жовтня 2023 Каву п'ємо як своєрідний ритуал. Дістав з рюкзака пальник, водичка кипить так затишно,заварив дріп і п'єш слухаючи,як летить по тобі якась залізяка))) І все одно смачно і подумки знаходишся вдома))) Не торкає та не бадьорить зовсім.
my_fair_lady Опубліковано: 6 жовтня 2023 Опубліковано: 6 жовтня 2023 Пока что провожу эксперимент, изучаю свое состояние. Потому притормозил с кофе. Но иногда закидываю баночку энергетика. Наука доказывает многое, но ведь иногда бывают исключения, индивидуальыне особености. а от з енергетиком ти дарма експериментуєш. він скоріше тобі тривожність підвищить, ніж 1 чашка кави. індивідуальне сприйняття звісно буває. моя найкраща подруга взагалі не п'є кави майже усе життя, бо її ковбасить від 1 чашки так, як мене від семи. зате вона такий міцний чорний чай п'є, що як я кажу, там ложка стоїть) в мене мабуть вже толерантність до кофеїну, бо я коли його обмежила сильно (десь місяць зменшувала кількість чашок, і пару місяців пила 1 чашку), нічого не відбулося) крім того, що якось вранці без 2 звичних міцних чашок кави з гейзерки стало складніше жити))) особливо взимку
my_fair_lady Опубліковано: 13 жовтня 2023 Опубліковано: 13 жовтня 2023 кому може потрібно чи цікаво - порівняла 3 дріп-кави без кофеїну різних виробників. Mycoffeefactory, Escobar, Idealist. перша трохи незвична, бо там домішки якихось ягід чи квітів. але в цілому вони мені просто геть однакові. тому нема сенсу платити більше)
Jus Опубліковано: 21 жовтня 2023 Опубліковано: 21 жовтня 2023 Egoiste Noir - вкусный и крепкий (ну опять же смотря как и сколько варить)
inimak Опубліковано: 21 жовтня 2023 Опубліковано: 21 жовтня 2023 как и сколько варить) Jus, Так вроде ж общеизвестный факт - кофий нужно варить не менее получаса на малом огне... ))
Jus Опубліковано: 22 жовтня 2023 Опубліковано: 22 жовтня 2023 не менее получаса так если час - то вообще будет супер ))))
Jus Опубліковано: 22 жовтня 2023 Опубліковано: 22 жовтня 2023 Еще очень мне хвалили Bushido red catana https://rozetka.com.ua/bushido-5060367340312/p310913873/ взял себе пару кило, но еще не пробовал
MaJ0r Опубліковано: 22 жовтня 2023 Опубліковано: 22 жовтня 2023 взял себе пару кило, Jus,пару кило? Но зачем?
Jus Опубліковано: 22 жовтня 2023 Опубліковано: 22 жовтня 2023 Но зачем ну чтобы недели три пить вкусный кофе )
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз