Перейти к содержанию

Кофеманы

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Каву п'ємо як своєрідний ритуал.

Дістав з рюкзака пальник, водичка кипить так затишно,заварив дріп і п'єш слухаючи,як летить по тобі якась залізяка)))

І все одно смачно і подумки знаходишся вдома)))

Не торкає та не бадьорить зовсім.

• Ответов 942
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Outlawif

149

• my_fair_lady

132

• Orvex

127

• Cardopusher

68

Топ авторов темы

Опубликовано
Пока что провожу эксперимент, изучаю свое состояние. Потому притормозил с кофе. Но иногда закидываю баночку энергетика.

Наука доказывает многое, но ведь иногда бывают исключения, индивидуальыне особености.

а от з енергетиком ти дарма експериментуєш. він скоріше тобі тривожність підвищить, ніж 1 чашка кави.

індивідуальне сприйняття звісно буває. моя найкраща подруга взагалі не п'є кави майже усе життя, бо її ковбасить від 1 чашки так, як мене від семи. зате вона такий міцний чорний чай п'є, що як я кажу, там ложка стоїть)

в мене мабуть вже толерантність до кофеїну, бо я коли його обмежила сильно (десь місяць зменшувала кількість чашок, і пару місяців пила 1 чашку), нічого не відбулося) крім того, що якось вранці без 2 звичних міцних чашок кави з гейзерки стало складніше жити))) особливо взимку

Опубликовано

кому може потрібно чи цікаво - порівняла 3 дріп-кави без кофеїну різних виробників. Mycoffeefactory, Escobar, Idealist. перша трохи незвична, бо там домішки якихось ягід чи квітів. але в цілому вони мені просто геть однакові. тому нема сенсу платити більше)

• 2 недели спустя...
Опубликовано

Egoiste Noir - вкусный и крепкий (ну опять же смотря как и сколько варить)

Опубликовано
как и сколько варить)
Jus,

Так вроде ж общеизвестный факт - кофий нужно варить не менее получаса на малом огне... ))

Опубликовано
не менее получаса

так если час - то вообще будет супер ))))

Опубликовано
Но зачем

ну чтобы недели три пить вкусный кофе )

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...