Adrenalin Опубліковано: 29 листопада 2012 Автор Опубліковано: 29 листопада 2012 та то у*бищно! Я вот шо подумав і вирішив не робити силову раму, а зробити лавку з страховкою. Вона менш затратніша і гарніша...
Adrenalin Опубліковано: 29 листопада 2012 Автор Опубліковано: 29 листопада 2012 а вопше би таке страшно хотів: як би то купити недорго? навіть самі направляючі би дістати, решта фігня..
Adrenalin Опубліковано: 29 листопада 2012 Автор Опубліковано: 29 листопада 2012 а вот проста силова рама
nameless one Опубліковано: 29 листопада 2012 Опубліковано: 29 листопада 2012 (змінено) Смитт? Зачем? Имхо - совсем не предмет первой необходимости. С рамы толку на порядок больше. Рама лучше чем просто стойки со скамьей. Больше возможностей. Снять штангу для приседа, для армейского жима. Турник к раме присобачить еще. А стойки все время двигать для этого прийдеться. Змінено 29 листопада 2012 користувачем nameless one
Adrenalin Опубліковано: 29 листопада 2012 Автор Опубліковано: 29 листопада 2012 куда двигать? А першу лавку зі страховкою, а ззаді рисобачити до стінки турнік з брусями. Ну і в тій лавці задні опори приспустити донизу... Буде компактно и не так страшно як рама-клітка
nameless one Опубліковано: 29 листопада 2012 Опубліковано: 29 листопада 2012 Ну высота стоек же разная нужна для жима лежа и жима стоя? Не? Если стойки регулируемые вопрос решаем. Но рама удобней и надежней как-то. А можно на раму две три пары "крючков" повесить и вообще их не переставлять.
Adrenalin Опубліковано: 29 листопада 2012 Автор Опубліковано: 29 листопада 2012 посуті так, рама надійніша! Поміняв свою думкув сторону рами.
Outlawif Опубліковано: 29 листопада 2012 Опубліковано: 29 листопада 2012 Голосую за раму. У самого на такую слюни текут. Но пока нет места...
Adrenalin Опубліковано: 29 листопада 2012 Автор Опубліковано: 29 листопада 2012 є якісь доробки, пропозиції як її вдосконалити? Я як буду робити - виставлю фото звіт. А штангу вирішив купити нову китайську 2.2 м нагрузка до 200. прайс 600 грн приблизно
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз