Admin Опубліковано: 11 грудня 2012 Автор Опубліковано: 11 грудня 2012 Добавил еще несколько фото со своего фотика.
Ark Опубліковано: 11 грудня 2012 Опубліковано: 11 грудня 2012 В синих кроссах - Арк? Отлично смотрится. Арк,несмотря на вечную сушку,здоровый но увидев Арка реально подъо...фигел. Арк, ну ты разбугаел! Срочно обновляй фототему!
Ant11 Опубліковано: 11 грудня 2012 Опубліковано: 11 грудня 2012 (змінено) Интересно,спс за отчёт) ну Outlaw конечно ..хАрош..не зря 200 т тягает) и Арка руки из под футболки то видны) Змінено 11 грудня 2012 користувачем AntifriZ
Outlawif Опубліковано: 11 грудня 2012 Опубліковано: 11 грудня 2012 Кстати, да Арк отлично выглядел!) Что значит "выглядел"? Я уверен, он и сейчас выглядит не хуже :)
Hvaran Опубліковано: 11 грудня 2012 Опубліковано: 11 грудня 2012 Что значит "выглядел"? Я уверен, он и сейчас выглядит не хуже :) да знаю я этих профи, один день они красуються на сцене с телом аполона на другой уже сдуваются, хер не стоит, зубы выпадают, спрашиваешь "Че ж стобой случилось?", - а он - "Откат..."
55Pavilion Опубліковано: 11 грудня 2012 Опубліковано: 11 грудня 2012 - Мне нужен свитер, что бы я в нем выглядел, а не выглядал.
Jus Опубліковано: 11 грудня 2012 Опубліковано: 11 грудня 2012 - Мне нужен свитер, что бы я в нем выглядел, а не выглядал. ...под футболку?
vlad_leo Опубліковано: 11 грудня 2012 Опубліковано: 11 грудня 2012 круть одним словом... цікаво було б з вами зустрітись.. респект вам і уважуха, особливо Кирилу з дружиною, що не по-лінувались і поїхали в Київ. Вигляд у всіх достойний - качковський... хтось більший. хтось меньший, але по всіх видно, що не тьолок ходять в зал клеїти... хоча останні мали би табунами за вами бігати. п.с. BIG SAM - перегар міняй нік...))) ну або хоча б на Дядя Перегар... п.п.с. Outlaw - синергізм качалки з розумом.
Jus Опубліковано: 11 грудня 2012 Опубліковано: 11 грудня 2012 тема мотивирует по возможности повторить за Кириллом и таки собраться с духом и нагрянуть на форумовку
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз