Перейти до публікації

Деньги В Интернете

StrongMen

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
не спеши присваивать такие громкие звания таким мелочам. году эдак в 2002 ваш покорный слуга вероломно украл через уязвимость в программе-звонилке логин и пароль от дайл-ап карточки какого-то штриха, на которой оставалось два вечера интернета с коллбэком. разоблачен, найден и под угрозой подачи заявления в милицию вынужден был возмещать убытки в виде 20 с чем-то гривен в тот же день. вот это уровень был, не то шо сейчас. хакер нынче обмельчал.

о__О Аль, который Капоне и прочие доны карлеоны с карламарлами просто нервно курят по сравнению с тобой!

• 1 місяць потому...
  • Відповіді 66
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• sal

7

• Jus

7

• StrongMen

6

• yobilovus

5

Кращі автори в цій темі

• sal

sal 7 публікацій

• Jus

Jus 7 публікацій

• StrongMen

StrongMen 6 публікацій

• yobilovus

yobilovus 5 публікацій

Опубліковано:

хлопцы

треба статтю накатати, точніше контент до сайту на отой будинок, посилання на який в мене в підписі є

хто допоможе?

Опубліковано:

small_slow, это твой коттедж? собираюсь через месяцок в венгрию ехать, планирую пару дней в карпатах зависнуть. м.б. заскочу. это твой там телефон указан?

Опубліковано:
small_slow, это твой коттедж?

это твой там телефон указан?

не мій ні котедж ні телефон

але відношення до нього я маю ))

рекомендую

Опубліковано:
хлопцы

треба статтю накатати, точніше контент до сайту на отой будинок, посилання на який в мене в підписі є

хто допоможе?

Так те контент нужен или статья?

контет как бы этом в целом большое количество инфы а статья это как бы статься .

В целом давай до 2.5 за 1000 знаков и норм.

Опубліковано:
Так те контент нужен или статья?

контет как бы этом в целом большое количество инфы а статья это как бы статься .

В целом давай до 2.5 за 1000 знаков и норм.

контент потрібно

сайт готовий, треба набити літерами

я вже трохи накидав, але я в тому не спец взагалі

Показать
Ласкаво просимо!

Приватний котедж «ПІДГОРИ» пропонує Вам вдихнути п’янкого карпатського повітря, насолодитись тишею та мальовничими краєвидами.

Спробувати найсмачніші страви української домашньої кухні, приготовані для Вас з любов’ю дбайливими господарями.

Приватний котедж «ПІДГОРИ» пропонує Вам доторкнутись до таємничих чарів вікових величних лісів, безмежних панорам гір на фоні синього неба. Все це з затишних двохкімнатних номерів, оглядових терас.

Комфортний відпочинок літом і зимою в приватному котеджі «ПІДГОРИ» забезпечать вам привітні господарі

Домашній затишок, вечори біля каміну, приємна легка музика не залишає байдужими жодних з гостей нашого котеджу.

Після катання на лижах, сноуборді, санках, після отриманого адреналіну розслабитись в бані/сауні на дровах, випити карпатського тонізуючого чаю

Ніжний, ароматний іван-чай з квітками ______ зварений на кришталево чистій воді з карпатських гір, замішаний на гірському повітрі – найкращий засіб від втоми катального дня, дратівливості черг, перезбудження від надлишку адреналіну.

Сауна з віниками, клуби пару, аромат м’яти, запах меліси

П’янкий аромат свіжозвареного глінтвейну подарує Вам незабутні враження від проведеного часу в приватному котеджі «ПІДГОРИ»

На лоні природи в екологічно чистій місцевості можна втекти від шумного міста, від щоденної рутини від безкінечного руху автомобілів.

кому давати по 2,5?

Опубліковано: (змінено)

Для начала нужно ТЗ

какая страница,какой текст хочешь видить,какие ключевые слова и тематика статьи а также обьем.

И так по каждой странице

Змінено користувачем and1

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...