Jus Опубліковано: 18 січня 2013 Опубліковано: 18 січня 2013 не спеши присваивать такие громкие звания таким мелочам. году эдак в 2002 ваш покорный слуга вероломно украл через уязвимость в программе-звонилке логин и пароль от дайл-ап карточки какого-то штриха, на которой оставалось два вечера интернета с коллбэком. разоблачен, найден и под угрозой подачи заявления в милицию вынужден был возмещать убытки в виде 20 с чем-то гривен в тот же день. вот это уровень был, не то шо сейчас. хакер нынче обмельчал. о__О Аль, который Капоне и прочие доны карлеоны с карламарлами просто нервно курят по сравнению с тобой!
yobilovus Опубліковано: 5 березня 2013 Опубліковано: 5 березня 2013 хлопцы треба статтю накатати, точніше контент до сайту на отой будинок, посилання на який в мене в підписі є хто допоможе?
templar Опубліковано: 5 березня 2013 Опубліковано: 5 березня 2013 small_slow, это твой коттедж? собираюсь через месяцок в венгрию ехать, планирую пару дней в карпатах зависнуть. м.б. заскочу. это твой там телефон указан?
yobilovus Опубліковано: 5 березня 2013 Опубліковано: 5 березня 2013 small_slow, это твой коттедж? это твой там телефон указан? не мій ні котедж ні телефон але відношення до нього я маю )) рекомендую
and1 Опубліковано: 5 березня 2013 Опубліковано: 5 березня 2013 хлопцы треба статтю накатати, точніше контент до сайту на отой будинок, посилання на який в мене в підписі є хто допоможе? Так те контент нужен или статья? контет как бы этом в целом большое количество инфы а статья это как бы статься . В целом давай до 2.5 за 1000 знаков и норм.
yobilovus Опубліковано: 5 березня 2013 Опубліковано: 5 березня 2013 Так те контент нужен или статья?контет как бы этом в целом большое количество инфы а статья это как бы статься . В целом давай до 2.5 за 1000 знаков и норм. контент потрібно сайт готовий, треба набити літерами я вже трохи накидав, але я в тому не спец взагалі ПоказатьЛаскаво просимо!Приватний котедж «ПІДГОРИ» пропонує Вам вдихнути п’янкого карпатського повітря, насолодитись тишею та мальовничими краєвидами. Спробувати найсмачніші страви української домашньої кухні, приготовані для Вас з любов’ю дбайливими господарями. Приватний котедж «ПІДГОРИ» пропонує Вам доторкнутись до таємничих чарів вікових величних лісів, безмежних панорам гір на фоні синього неба. Все це з затишних двохкімнатних номерів, оглядових терас. Комфортний відпочинок літом і зимою в приватному котеджі «ПІДГОРИ» забезпечать вам привітні господарі Домашній затишок, вечори біля каміну, приємна легка музика не залишає байдужими жодних з гостей нашого котеджу. Після катання на лижах, сноуборді, санках, після отриманого адреналіну розслабитись в бані/сауні на дровах, випити карпатського тонізуючого чаю Ніжний, ароматний іван-чай з квітками ______ зварений на кришталево чистій воді з карпатських гір, замішаний на гірському повітрі – найкращий засіб від втоми катального дня, дратівливості черг, перезбудження від надлишку адреналіну. Сауна з віниками, клуби пару, аромат м’яти, запах меліси П’янкий аромат свіжозвареного глінтвейну подарує Вам незабутні враження від проведеного часу в приватному котеджі «ПІДГОРИ» На лоні природи в екологічно чистій місцевості можна втекти від шумного міста, від щоденної рутини від безкінечного руху автомобілів. кому давати по 2,5?
and1 Опубліковано: 5 березня 2013 Опубліковано: 5 березня 2013 (змінено) Для начала нужно ТЗ какая страница,какой текст хочешь видить,какие ключевые слова и тематика статьи а также обьем. И так по каждой странице Змінено 5 березня 2013 користувачем and1
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз