tema_flex Опубліковано: 2 квітня 2016 Опубліковано: 2 квітня 2016 https://www.youtube.com/watch?v=PxnOwL_LKig клинический случай уже... :Gigakach_01:
samuraix801 Опубліковано: 2 квітня 2016 Опубліковано: 2 квітня 2016 клинический случай уже... :Gigakach_01: ты зарегался на форуме что б это запостить? :p:
OlegRO Опубліковано: 2 квітня 2016 Опубліковано: 2 квітня 2016 ну, это ваще жёстко.. просто он по женщинам)
Cardopusher Опубліковано: 2 квітня 2016 Опубліковано: 2 квітня 2016 Ого Олег. Я от тебя такого не ожидал)
OlegRO Опубліковано: 2 квітня 2016 Опубліковано: 2 квітня 2016 я мнение своё высказал по этому поводу, а не обязался постить незапощенные новости)
OlegRO Опубліковано: 2 квітня 2016 Опубліковано: 2 квітня 2016 кому сильно интересно что нового, Игорь в перископе ищет машину, чтобы поездить как он говорит "месяц-другой и подарить потом маме"
xx07xx Опубліковано: 2 квітня 2016 Опубліковано: 2 квітня 2016 в лице игоря мне отражается вся теперешняя ситуация в рф) - полный зашквар и оленеводство
cybotron Опубліковано: 2 квітня 2016 Опубліковано: 2 квітня 2016 я может ошибаюсь но Игорян в свое время задал новый тренд того как вести ютуб блог и я помню первые его с десяток выпусков МясцаГоста были интересны...)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз