Перейти до публікації

Интервальное Голодание

Buttler

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

На такій дієті допускається порція ВСАА перед тренуванням, якщо воно проводиться в період голоду. Як думаєте, чи можна ВСАА, якщо навантаження це 30 хвилин ходьби в звичайному темпі.

• Відповіді 427
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

80

• Valery

47

• Jus

42

• rogazzo

36

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

Outlawif 80 публікацій

• Valery

Valery 47 публікацій

• Jus

Jus 42 публікації

• rogazzo

rogazzo 36 публікацій

Опубліковано:

Наверно если 30 минут обычной ходьбы в день, это дикая нагрузка, то ВСАА не помешает, но разве это нагрузка, не спортсмены намного больше ходят за день

Опубліковано:
Наверно если 30 минут обычной ходьбы в день, это дикая нагрузка, то ВСАА не помешает, но разве это нагрузка, не спортсмены намного больше ходят за день

Ці 30 хвилин не все навантаження за день. Суть питання не в цьому. Автор даної дієти допускає вживання ВСАА перед ранковим тренуванням, в період "голодного вікна". Чи можна вважати 30 хвилинну ранкову прогулянку таким фізичним навантаженням, що допускає вживання ВСАА, без впливу на хід дієти? Тим більше, що ВСАА провокують викид інсуліну.

Опубліковано:

Ясно, думаю что нет, прогулка ходьба в обычном темпе, это не тренировка, много калорий не потеряешь, так тогда и на работу едешь утром и тогда тоже ВСАА принимать что ли, не считать что это нагрузка только когда сидишь или лежишь получается.

Опубліковано:

Основной вопрос - зачем эти бца принимать вообще, с какой целью?

Опубліковано:

с целью предотвратить катаболизм)

Опубліковано:
погодь....ты же вроде бы только недавно слезс дефицита ккал и с ИГ собсвенно?Или я что-то путаю?

пробуй держать один калораж пока не застопорится вес на одной отметке. Если стабильно худеется на 2500 ккал то смысла урезать ниже без надобности нет

да не, я наоборот давно собирался, и вот уже 2 недели только как "в процессе"

с целью предотвратить катаболизм)

щьёрт побери, а я, дурак, анаболики с андрогенами для этого все больше использую :zhet:

Опубліковано:
Основной вопрос - зачем эти бца принимать вообще, с какой целью?

Не суть важливо. Хоча б тому, що просто хочеться. Або тому, щоб трохи енергійніше почувати себе зранку, коли до першого прийому їжі ще 4-5 годин.

Опубліковано:

кстати, как раз с утра себя чувствую достаточно бодрым, поздневечерний прием пищи сказывается и есть и не хочется, чайку попил - и работать. А вот начиная часов с 12-ти "ой..."

Опубліковано:
трохи енергійніше почувати себе зранку
серьезно?

Я давненько не пил их, но при употреблении вообще ничего не ощущал((

Нужна энергия, гуараны хлопни.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...