AT0N Опубліковано: 2 квітня 2014 Опубліковано: 2 квітня 2014 Кораблик примитивный в исполнении. Надо что-то интереснее.. Вод чоденькей:
Млд Опубліковано: 3 квітня 2014 Опубліковано: 3 квітня 2014 Шрамы, я слышал, забивают, а вот можно ли бить тату на родинках? Вся спина в них, думаю надпись "Вася" и то лучше будет смотреться..
yobilovus Опубліковано: 3 квітня 2014 Опубліковано: 3 квітня 2014 Шрамы, я слышал, забивают, а вот можно ли бить тату на родинках? Вся спина в них, думаю надпись "Вася" и то лучше будет смотреться.. шрами забивають без проблем, просто є незначний ризик що там потече фарба чуть-чуть родимки малеьнькі, невипуклі - дехто забиває але на страх і ризик клієнта випуклі не рухає ніхто більшість обходить робдимки
Osindi Опубліковано: 3 квітня 2014 Опубліковано: 3 квітня 2014 Мне нужно кавер перекрыть. Ааа, понял! Так, конечно же ок.
Laura Опубліковано: 9 квітня 2014 Опубліковано: 9 квітня 2014 в Киеве с 16 по 18 мая будет Международный фестиваль татуировки...кто-то планирует там быть?
yobilovus Опубліковано: 9 квітня 2014 Опубліковано: 9 квітня 2014 в Киеве с 16 по 18 мая будет Международный фестиваль татуировки...кто-то планирует там быть? думаю буду ) є лінки якісь?
yobilovus Опубліковано: 6 травня 2014 Опубліковано: 6 травня 2014 Я как раз хочу конкретное что-то... засвітись вже, що там напартачив собі))))
NoDVa777 Опубліковано: 6 травня 2014 Опубліковано: 6 травня 2014 засвітись вже, що там напартачив собі))))
NoDVa777 Опубліковано: 6 травня 2014 Опубліковано: 6 травня 2014 Кавер 7+13 часов машинка Cheyenne Hawk Thunder 5 игл и 15 цветов
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз