Outlawif Опубліковано: 31 жовтня 2020 Опубліковано: 31 жовтня 2020 Терминатора. Чтобы половина рожи ободрана и глаз этот горящий.
Outlawif Опубліковано: 3 липня 2022 Опубліковано: 3 липня 2022 Ты хотел похвастаться, что у тебя предплечье толще его (кто бы это ни был) голени? )
Finanse Опубліковано: 3 липня 2022 Опубліковано: 3 липня 2022 Так в нас один символ, я підставив руку щоб напрямок був один на компасі. Кажу ж це брат.
Finanse Опубліковано: 3 липня 2022 Опубліковано: 3 липня 2022 Нєа, таке саме негативне як я. А може і ще зліший чорт малий, ахах
AT0N Опубліковано: 3 липня 2022 Опубліковано: 3 липня 2022 А по фото здається, що це частини тіла однієї людини.
Finanse Опубліковано: 6 липня 2022 Опубліковано: 6 липня 2022 Хочу ще одну татуху. Думав довго що може бути символом хаосу - не придумав. Вірніше є символ але гри warhammer, а я не фанат гри. Надумав рунами написати chaos - тепер шукаю когось хто шарить в рунах щоб сказав чи таке взагалі можливо, чи ті руни дійсно будуть означати те що я собі думаю
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз