NoDVa777 Опубліковано: 12 листопада 2012 Опубліковано: 12 листопада 2012 к ГАСу очередь большая) Я на 2 декабря записана :-Р А муж мой на конец февраля аж только попал. ГАС сейчас летит в Португалию. По приглашению "Пираньи" на недельку-другую) Да, запись уже на весну. Но, если очень захотеть.... А т.к. мы дружим с детства, то для друзей график резко изменяется... Как найду эскиз какой-то четкий, так сразу к нему. ГАС и Самоха просто мега)
Замша Опубліковано: 12 листопада 2012 Опубліковано: 12 листопада 2012 Я надеюсь, ко 2 декабря он вернется... Про вашу дружбу буду знать) А то был момент, очень надо было связаться, а он несколько дней телефон не брал.
NoDVa777 Опубліковано: 12 листопада 2012 Опубліковано: 12 листопада 2012 Я надеюсь, ко 2 декабря он вернется... Про вашу дружбу буду знать) А то был момент, очень надо было связаться, а он несколько дней телефон не брал. У него студия на соседнем от меня квартале)
yobilovus Опубліковано: 22 листопада 2012 Опубліковано: 22 листопада 2012 Peregar, ну що там, набив собі? я от вже третій день мажу бепантеном новий партак ))) народ в ах@ї, мама ще не бачила, буду на вихідних шокувати :-)
55Pavilion Опубліковано: 22 листопада 2012 Опубліковано: 22 листопада 2012 Peregar, ну що там, набив собі? я от вже третій день мажу бепантеном новий партак ))) народ в ах@ї, мама ще не бачила, буду на вихідних шокувати :-) Блатани!
peregar Опубліковано: 22 листопада 2012 Опубліковано: 22 листопада 2012 Peregar, ну що там, набив собі? я от вже третій день мажу бепантеном новий партак ))) народ в ах@ї, мама ще не бачила, буду на вихідних шокувати :-) Мля. Сдай мне мастера. Я тебя наберу поабсчатьца)))
vlad_leo Опубліковано: 26 листопада 2012 Опубліковано: 26 листопада 2012 а в чому суть даного тату? чи просто квіточка сподобалась?)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз