xx07xx Опубліковано: 26 листопада 2012 Опубліковано: 26 листопада 2012 а я сразу и не разглядел..думал рыба)
OlegRO Опубліковано: 26 листопада 2012 Опубліковано: 26 листопада 2012 во сколько обошлась? что-то означает или тупо чтоб настоящие не дарить)?
xx07xx Опубліковано: 26 листопада 2012 Опубліковано: 26 листопада 2012 во сколько обошлась? что-то означает или тупо чтоб настоящие не дарить)? это типа жена спрашивает "а где роза?" -"Ннна!" ..... с локтя)
peregar Опубліковано: 26 листопада 2012 Опубліковано: 26 листопада 2012 tattoo-design.ru/tattoo-meanings/rose_tattoo_meanings.html
yobilovus Опубліковано: 26 листопада 2012 Опубліковано: 26 листопада 2012 я над значенням не задумувався - для мене більш важлива естетика і вигляд ми ж не на зоні. щоби набивати собі масті, та й часи вже не ті .... я вважаю моветоном набивати собі щось, щоби підкреслити щось (ну як би це логічно не звучало) - наколю собі дракона - буду такий же сильний, чи наколю собі змію - буду .... фіг знає ким ну і т.д. також для мене важливою складовою є біль, який виникає в процесі тату - він незабутній і можна сказати приємно-надокучливий та й не тільки для мене - мені мій майстер розказував що деякі люди ходять до нього на корекцію раз в пів року для того щоби просто відчути те саме )) ще тут
Jus Опубліковано: 26 листопада 2012 Опубліковано: 26 листопада 2012 Смолл, роза готишная! :JC_doubleup: Но йопт... тебя в поясе скоро не разглядеть будет в профиль о___О Скока талия, сантИметров 70 наверное?
Outlawif Опубліковано: 26 листопада 2012 Опубліковано: 26 листопада 2012 ми ж не на зоні. И слава Богу. На зоне такая татуировка имеет не очень лицеприятное значение ))
peregar Опубліковано: 26 листопада 2012 Опубліковано: 26 листопада 2012 И слава Богу. На зоне такая татуировка имеет не очень лицеприятное значение )) Падумаешь... Ну накалывали приговоренным к смерти. Всего то...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз