SHOTA Опубліковано: 15 червня 2008 Опубліковано: 15 червня 2008 Чтобы на всю жизнь или там лет на десять - нафиг. А вот из ХНЫ временно наколоться можно. Тату это фигня. Я не стану делать себе добровольно. А если кому нравится, то пусть носят их. у каждого свое мнение на этот счет
Terminator Опубліковано: 15 червня 2008 Опубліковано: 15 червня 2008 точно, на самом деле это древнее искуссво которое имеет отношение к религии(шаманизм, тотемизм, ранний пантеизм) Как по мне главное чтоб со смыслом) А то таскает народ - и часто даже не поинтересовавшиь шо ж оно такое) мол понравился орнамент и все)
palyanucya Опубліковано: 22 грудня 2008 Опубліковано: 22 грудня 2008 я вважаю що якщо робити татуху, то так що б вона не виходила за границі рукавів і воротніка! іначе це дуже тупо...
palyanucya Опубліковано: 16 січня 2009 Опубліковано: 16 січня 2009 Деман! особисто я в такому ніякого прикола небачу!!! :an:
Schranz Опубліковано: 16 січня 2009 Опубліковано: 16 січня 2009 та дело даже не в єтом...помоему тату и бб несовместимы...небудет видно мышц из-за тату...
whatsa Опубліковано: 16 січня 2009 Опубліковано: 16 січня 2009 Мне кажется но себе токо вид спины испортил этой тату! :bl:
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 16 січня 2009 Опубліковано: 16 січня 2009 Признаюсь відверто - я взагалі не сторонник тату, навіть самого маленького. :ao: А якщо ще й дівчина... То взагалі капець!!! Це ще гірше, ніж жіноче куріння. Така моя власна позиція. :Laie_89:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз