t04k2 Опубліковано: 6 квітня 2013 Опубліковано: 6 квітня 2013 то ви такою фігньою займались бо тату майстра не було знайомого - а так вже би ходили з 12 років в партаках ))) тепер вже би робили кавер апи найбільший "ад" - портрет колишньої ))) не можу знайти фотку - десь була як пацан набив фотку дівчини, а потім коли вони розійшлись зробив кавер і перебив її на зомбі недавно краем галаз увидел по телевизору как молодая девка набила тут имя своего парня на лице..... причем на все лицо....... имхо перебор так то=( а тату оч люблю
sal Опубліковано: 6 квітня 2013 Опубліковано: 6 квітня 2013 давно хотел это вальнуть, наконец руки дошли)
yobilovus Опубліковано: 6 квітня 2013 Опубліковано: 6 квітня 2013 останні дві фоти (партаки) - АГОНЬ просто
Voker Опубліковано: 6 квітня 2013 Опубліковано: 6 квітня 2013 год готовился ))) 4 месяца ждал в очереди ... еще второй сеанс будет..
yobilovus Опубліковано: 6 квітня 2013 Опубліковано: 6 квітня 2013 это Ахиллес це з фільму троя, а там як відомо грають актори
t04k2 Опубліковано: 6 квітня 2013 Опубліковано: 6 квітня 2013 мне нравятся работы Дэна Яковлева=) тоже буду делать пока определяюсь что и где вся решаю=) но точно буду=)
Fores Опубліковано: 6 квітня 2013 Опубліковано: 6 квітня 2013 Господа, а есть татухи на пару лет? А то от записи - ОСОБЫЕ ПРИМЕТЫ ........... как то в нашей жизни сложно застраховаться)))
yobilovus Опубліковано: 6 квітня 2013 Опубліковано: 6 квітня 2013 Господа, а есть татухи на пару лет? А то от записи - ОСОБЫЕ ПРИМЕТЫ ........... как то в нашей жизни сложно застраховаться)))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз