DelMas Опубліковано: 24 січня 2013 Опубліковано: 24 січня 2013 (змінено) Опрос Подредактировал название темы для большей информативности. Outlaw закрив голосувалку результати: С накаченной девушкой (фитоняшкой) [ 15 ] [25.00%] С накаченным мужчиной [ 10 ] [16.67%] Просто продукт [ 35 ] [58.33%] smal_slow Змінено 4 березня 2013 користувачем small_slow
Cardopusher Опубліковано: 24 січня 2013 Опубліковано: 24 січня 2013 на рекламу где указана смешная цена :1948:
Bund Опубліковано: 24 січня 2013 Опубліковано: 24 січня 2013 Шановний, ДелМас! Я вибрав продукт. Бажано було би уточнити цільову аудиторію. Бо різні продукти мають свою цільову аудиторію. Початківці звертатимуть на тіла. Але ж це не дуже то і надійна аудиторія. Як вітер. Більш досвідчені атлети вже читатимуть склад продукту. Їх фото не так вже і цікавить. Головне вміст банки і його ціна. Сказати відверто, я навіть не скажу, що зображено на картинках Ваших продуктів. Хоч я їх і вживаю. І я не один такий.
AlexanderKh Опубліковано: 24 січня 2013 Опубліковано: 24 січня 2013 Главное качественный продукт по пристойной цене. А если говорить об упаковке - то предпочитаю простой и строгий стиль, как например у Impact Whey Protein. Что точно не нравится, это фото качков с бешеным выражением лица и выпученными от напряжения глазам.
yobilovus Опубліковано: 24 січня 2013 Опубліковано: 24 січня 2013 мені наприклад більше подобається щось не прив"язане до накачаних тіл на банці, щось більше в стилі хай-тек
81eg Опубліковано: 24 січня 2013 Опубліковано: 24 січня 2013 Тема о рекламе а не упаковке и цене. Имхо любой посетитель спортзала сразу же обратит внимание на рекламу с телом, как отреагирует другой вопрос, но внимание обратит.
yobilovus Опубліковано: 24 січня 2013 Опубліковано: 24 січня 2013 Сказати відверто, я навіть не скажу, що зображено на картинках Ваших продуктів. там текстури якісь, щось на кшталт заставок робочого столу у Віндовс95 Имхо любой посетитель спортзала сразу же обратит внимание на рекламу с телом, как отреагирует другой вопрос, но внимание обратит. на член на упаковці теж зверне увагу, а як відреагує, незрозуміло
DelMas Опубліковано: 24 січня 2013 Автор Опубліковано: 24 січня 2013 Нет, речь не идет об этикетке. Говорится скорее о рекламе на постере, в журнале и т.д. 2Bund - интересно, что быстрее цепляет глаз, а потом уже человек начинает всматриваться и видеть только то, что нравится. И видеть ту информацию, которая может его заинтересовать.
81eg Опубліковано: 24 січня 2013 Опубліковано: 24 січня 2013 на член на упаковці теж зверне увагу, а як відреагує, незрозуміло Ты в голосовалке член видишь?
DelMas Опубліковано: 24 січня 2013 Автор Опубліковано: 24 січня 2013 мені наприклад більше подобається щось не прив"язане до накачаних тіл на банці, щось більше в стилі хай-тек :ay: МОД Посты одними смайлами запрещены.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз