Перейти до публікації

Все Про Книги (или Кто Что Читал Или Читает)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Бестселлер))

Screenshot_2023_03_09_20_31_29_963_org.telegram.messenger.jpg

Опубліковано:

А я недавно прочитав на тему війни "На Західному фронті без змін". Доволі цікаво. Моментами не легко читати, але досить швидко читається.

• 1 рік потому...
Опубліковано:

Апдейтну тему.

Найкраще що за останні роки читав, точніше не читав, а слухав -(сімейний стан не дозволяє посідіти з книгою, а от слухати час знаходжу...) Demon Copperhead від Барбари Кінгсолвер. Недаремно пулітцеровську премію отримала вона за цю книгу. Дуже раджу.

The empire of pain - документалка, після Демона захотілося копнути глибше історію сім'ї Саклер.

Conclave також гарна книга. Серіал знятий по ній, не дивився ще.

• 1 рік потому...
Опубліковано:

Gunmetal Gods - нестандартне і цікаве фентезі. Довге, і, нажаль, автор не закінчив серію, очікую продовження.

Shattered Sea - трилогія Джо Аберкромбі. Його фіомовий стиль - інтрига розкривається в кінці, фрази, які запам'ятовуються. Але, як на мене, слабше від 'Перший Закон'.

Зараз взявся за 'Beartown' - якраз зимова тема.

• Нравится 1
Опубліковано:

З рік назад відкрив для себе українського письменника Андрій Кокотюха. До того думав що він тільки дитячий автор. Поки що зайшло все: 10 томиків про Кошового, романи про повстанський рух(Отаман зелений і та, Київські бомбери, про УПА - Червоний, Біла ніч ітп), Про Харківських бандитів- Ва банк. Багато вплітає історичного, цікаво описує міста, вулички. На черзі лежать Романи вже про нинішню війну, але щось ніяк не почну.

З фентезі нещодавно прослухав першу трилогію Роберта Сальваторе про чорного ельфа Дрізта д'урдена, не прям щоб зачепило, але й не марна трата часу, кажуть що дуже схоже на толкієна, але того жодної не подолав книги, бо сон ганяють)

Також, останню книгу про Відьмака прослухав, якось здалось, що Сапковський вже не той...

З детективів непогано - Сара Пірс

Опубліковано:

А, ще Жадана читанка Ворошиловград - як на мене мутотень, чимось Пєлєвіна нагадує

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...