Каммерер Опубліковано: 22 липня 2019 Опубліковано: 22 липня 2019 Сейчас читаю - Цель(Элияху Голдратт), ну как читаю, слушаю(глаза чтения уже не выдерживают, стараюсь дать им отдохнуть), мне заходит на ура спасибо , заинтересован
Osindi Опубліковано: 26 липня 2019 Опубліковано: 26 липня 2019 спасибо . если еще чего вспомните кидайте. Асприн, серия МИФ. Очень понравилось в своё время. Как раз тоже хотел посоветовать. Отличная серия книг.
sergey1980 Опубліковано: 28 липня 2019 Опубліковано: 28 липня 2019 Калинченко С.Ю., Тюзиков И.А. Практическая Андрология Скачать, читать с Google Disk Практическая андрология Книги Фармакология, Андрология, Анаболические Стероиды
AT0N Опубліковано: 20 жовтня 2019 Опубліковано: 20 жовтня 2019 Друзі, можливо хтось має передплату на скрібд? Дуже хочу звідти поцупити одну (а може й не одну) книгу. Там можливо оформити тріальну передплату на місяц, але мою картку чомусь відхиляє. :(
AT0N Опубліковано: 29 листопада 2019 Опубліковано: 29 листопада 2019 "Гаррі Поттер та... (сім книжок з різними закінченнями назв)". Як завжди, книга краще, ніж фільм. А фільми мені сподобалися, хоч і багато років їх ігнорував як казки для дітей. Можливо, я ще діт, але читати було ще цікавіше, ніж дивитися фільми. З кожним наступним фільмом розбіжності між книгою та фільмом збільшувалися (не по суті, а по висвітленню деяких сцен. Після прочитання кожної книги передивлявся фільм по ній). Але якщо зауважити, що майже завжди Роулінг співпрацювала над сценарієм, то залишиме це на її совісті.
Outlawif Опубліковано: 29 листопада 2019 Опубліковано: 29 листопада 2019 Я, в принципе, ничего не имею против фэнтэзи, даже пусть "детской". Но ГП не зашел. Я несколько раз честно пытался посмотреть. Я даже хз почему. Не потому что для детей. А просто скучный он какой-то и все.
AT0N Опубліковано: 29 листопада 2019 Опубліковано: 29 листопада 2019 Ти просто магл, тому і скаженієш. Мене навіть основна музична тема кінострічок захоплює до відчуття магічної атмосфери.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз