andreyyy Опубліковано: 13 лютого 2017 Опубліковано: 13 лютого 2017 Cardopusher, Така мура - приблизно як твори Володимира Ульянова ("клікуха"- Ленін)... Шо из Ленина читал ?
Дід Опубліковано: 13 лютого 2017 Опубліковано: 13 лютого 2017 Шо из Ленина читал ? andreyyy, «Шаг вперёд, два шага назад (Кризис в нашей партии)» и еще много всего, бо дома было собрание сочинений Владимира Ильича-очень хорошо помогало заснуть, открываешь том № __ и читаешь... :dc:
andreyyy Опубліковано: 13 лютого 2017 Опубліковано: 13 лютого 2017 andreyyy, «Шаг вперёд, два шага назад (Кризис в нашей партии)» и еще много всего, бо дома было собрание сочинений Владимира Ильича-очень хорошо помогало заснуть, открываешь том № __ и читаешь... :dc: Я только "Материализм и импириокритицизм" (больше ничего дома не было) )))
Vladik Опубліковано: 13 лютого 2017 Опубліковано: 13 лютого 2017 Кто может поделится книгами : -Мертвые души (Гоголя) -Майн кампф. Хочу прочитать именно с бумаги. Был бы во Львове, я б мертвыми душами поделился... все собрание Гоголя. Но честно говоря, читать сие - время терять... некончено ведь - тупиковая книга. А вот мистические рассказы его хороши!
Valery Опубліковано: 13 лютого 2017 Опубліковано: 13 лютого 2017 оууу... я если честно и забыл что библиотеки существуют) Знаю только одну возле автовокзала) Если Вернадского, то - бомба. Помню, пускают только по предъявлению диплома. Школьникофф и людей без вышки рубят на корню. Этажи, тематические залы, тишина, шуршание листков. Так библиотека Вернадского, вроде б, как научная, того и не пускают туда кого попало. Но я могу и ошибаться. Пушеру нужна обычная районная библиотека для детей та юнацтва ))), там книги дают на вынос...
andreyyy Опубліковано: 13 лютого 2017 Опубліковано: 13 лютого 2017 Так библиотека Вернадского, вроде б, как научная, того и не пускают туда кого попало. Но я могу и ошибаться. Пушеру нужна обычная районная библиотека для детей та юнацтва ))), там книги дают на вынос... Ну он сказал возле Автовокзала, а там Вернадского. Я подумал про нее Да, нужна обычная
my_fair_lady Опубліковано: 13 лютого 2017 Опубліковано: 13 лютого 2017 огоспаде, Вернадку так превознесли, что диплом кандидата наук прям при входе требуют))))) доступ ограничен только для старопечатных изданий. но я и их брала. 1.6. Фондами та послугами НБУВ можуть користуватися: усі громадяни України, які досягли повноліття, незалежно від соціального й майнового стану, расової і національної приналежності, статі, освіти, мовних ознак, віросповідання, місця проживання; колективні користувачі (у т.ч. зарубіжні) – установи, організації, заклади та підприємства – через міжбібліотечний абонемент (МБА) та міжнародний міжбібліотечний абонемент (ММБА) та шляхом дистантного використання інформаційних ресурсів електронної бібліотеки, баз даних власної інформаційно-аналітичної продукції бібліотеки та інших форм віддаленого доступу до фондів; іноземці та особи без громадянства, які перебувають в Україні на законних підставах, користуються фондами та послугами НБУВ на загальних підставах; неповнолітні (школярі,які займаються науковою роботою). Обмеження в користуванні фондами НБУВ встановлюється лише з метою збереження особливо цінних і рідкісних видань та у випадках, передбачених чинним законодавством України, положеннями та інструкціями, що регламентують використання окремих видів документів. полный текст я туда ходила еще с третьего курса. но не помню, есть там абонемент или нет. но в любой районной библиотеке классику вообще не проблема взять. возле меня только 3-4 штуки есть, и это я не искала специально.
andreyyy Опубліковано: 13 лютого 2017 Опубліковано: 13 лютого 2017 Я предъявлял диплом. Может поменялось В 2000 там был
my_fair_lady Опубліковано: 13 лютого 2017 Опубліковано: 13 лютого 2017 ну за 17 лет таки поменялось))) я в прошлом году была. сейчас, видимо, библиотеки стали лояльнее, лишь бы к ним ходили)))
AT0N Опубліковано: 13 лютого 2017 Опубліковано: 13 лютого 2017 Скоро библиотекари будут ходить по квартирам и спрашивать: "Вы читаете книги?"
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз