Перейти до публікації

Все Про Книги (или Кто Что Читал Или Читает)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Cardopusher,

Така мура - приблизно як твори Володимира Ульянова ("клікуха"- Ленін)...

Шо из Ленина читал ?

• Відповіді 1,3 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• andreyyy

159

• AT0N

143

• Каммерер

123

• Outlawif

106

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Шо из Ленина читал ?
andreyyy,

«Шаг вперёд, два шага назад (Кризис в нашей партии)» и еще много всего, бо дома было собрание сочинений Владимира Ильича-очень хорошо помогало заснуть, открываешь том № __ и читаешь... :dc:

Опубліковано:
andreyyy,

«Шаг вперёд, два шага назад (Кризис в нашей партии)» и еще много всего, бо дома было собрание сочинений Владимира Ильича-очень хорошо помогало заснуть, открываешь том № __ и читаешь... :dc:

Я только "Материализм и импириокритицизм" (больше ничего дома не было)

)))

Опубліковано:
Кто может поделится книгами :

-Мертвые души (Гоголя)

-Майн кампф.

Хочу прочитать именно с бумаги.

Был бы во Львове, я б мертвыми душами поделился... все собрание Гоголя. Но честно говоря, читать сие - время терять... некончено ведь - тупиковая книга.

А вот мистические рассказы его хороши!

Опубліковано:
оууу... я если честно и забыл что библиотеки существуют)

Знаю только одну возле автовокзала)

Если Вернадского, то - бомба.

Помню, пускают только по предъявлению диплома.

Школьникофф и людей без вышки рубят на корню.

Этажи, тематические залы, тишина, шуршание листков.

Так библиотека Вернадского, вроде б, как научная, того и не пускают туда кого попало. Но я могу и ошибаться.

Пушеру нужна обычная районная библиотека для детей та юнацтва ))), там книги дают на вынос...

Опубліковано:
Так библиотека Вернадского, вроде б, как научная, того и не пускают туда кого попало. Но я могу и ошибаться.

Пушеру нужна обычная районная библиотека для детей та юнацтва ))), там книги дают на вынос...

Ну он сказал возле Автовокзала, а там Вернадского.

Я подумал про нее

Да, нужна обычная

Опубліковано:

огоспаде, Вернадку так превознесли, что диплом кандидата наук прям при входе требуют))))) доступ ограничен только для старопечатных изданий. но я и их брала.

1.6. Фондами та послугами НБУВ можуть користуватися:

усі громадяни України, які досягли повноліття, незалежно від соціального й майнового стану, расової і національної приналежності, статі, освіти, мовних ознак, віросповідання, місця проживання;

колективні користувачі (у т.ч. зарубіжні) – установи, організації, заклади та підприємства – через міжбібліотечний абонемент (МБА) та міжнародний міжбібліотечний абонемент (ММБА) та шляхом дистантного використання інформаційних ресурсів електронної бібліотеки, баз даних власної інформаційно-аналітичної продукції бібліотеки та інших форм віддаленого доступу до фондів;

іноземці та особи без громадянства, які перебувають в Україні на законних підставах, користуються фондами та послугами НБУВ на загальних підставах;

неповнолітні (школярі,які займаються науковою роботою).

Обмеження в користуванні фондами НБУВ встановлюється лише з метою збереження особливо цінних і рідкісних видань та у випадках, передбачених чинним законодавством України, положеннями та інструкціями, що регламентують використання окремих видів документів.

полный текст

я туда ходила еще с третьего курса. но не помню, есть там абонемент или нет. но в любой районной библиотеке классику вообще не проблема взять. возле меня только 3-4 штуки есть, и это я не искала специально.

Опубліковано:

Я предъявлял диплом.

Может поменялось

В 2000 там был

Опубліковано:

ну за 17 лет таки поменялось))) я в прошлом году была. сейчас, видимо, библиотеки стали лояльнее, лишь бы к ним ходили)))

Опубліковано:

Скоро библиотекари будут ходить по квартирам и спрашивать: "Вы читаете книги?"

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...