t04k2 Опубліковано: 26 вересня 2013 Опубліковано: 26 вересня 2013 Потому-что. Он их два раза по сплиту делает, а они пол года не растут, наверно нужно 3 раз да? я не про него, я в общем про новичков, почему им не стоит качать руки 2 года?
yobilovus Опубліковано: 26 вересня 2013 Опубліковано: 26 вересня 2013 наверно нужно 3 раз да? ще передпліччя на лавці треба качати викатуванням грифу ))
Ark Опубліковано: 26 вересня 2013 Опубліковано: 26 вересня 2013 я не про него, я в общем про новичков, почему им не стоит качать руки 2 года? Нельзя и все тут, что не понятного?!
t04k2 Опубліковано: 26 вересня 2013 Опубліковано: 26 вересня 2013 (змінено) біц отримує достатнє навантаження при тягах і підтягуваннях тріц при жимах і брусах єдине що треба - дельти бомбити логіка така - ну не може чувак пожати умовно 130 кг на 5 раз і підтягнутись 10-15 раз маючи руку в 36 см., полюбому виросте да вот хз, занимаюсь с билдером знакомым, после ТА у него бицепс отстает не плохо так, жмет норм тянет тоже не плохо а руки толком не растут=( Хотя по логике должны быть большие) так что тут я не знаю=) но вам доверяю)) Нельзя и все тут, что не понятного?! все понятно! не буду а брахиалис можно? Змінено 26 вересня 2013 користувачем RedZerg
Ark Опубліковано: 26 вересня 2013 Опубліковано: 26 вересня 2013 а брахиалис можно? Только что бы никто не видел. ...в ванной например..
yobilovus Опубліковано: 26 вересня 2013 Опубліковано: 26 вересня 2013 после ТА у него бицепс отстает не плохо так, жмет норм тянет тоже не плохо а руки толком не растут=( раз він ТАшник, то він строго тренував силу, взривну силу і т.д. жме з мостом і т.д. від станової руки прямо не ростуть, лише з ростом загальної м"язової маси, бо при становій, вони ж висять як шнурки, а от при підтягуваннях, тязі гантелі до грудей в нахилі, тязі до живота зворотнім хватом - біцепс задіяний конкертно деякі гуру бб навіть попередньо його втомлюють щоб нормально спину прокачати
Ark Опубліковано: 26 вересня 2013 Опубліковано: 26 вересня 2013 Ты сейчас ТАшников с лифтерами спутал.
t04k2 Опубліковано: 26 вересня 2013 Опубліковано: 26 вересня 2013 Только что бы никто не видел. ...в ванной например.. туда комп не дотянуть а на телефоне не видно Саши Грей четко=( я лучше по старинке как все))
Buttler Опубліковано: 26 вересня 2013 Опубліковано: 26 вересня 2013 после ТА у него бицепс отстает не плохо так, жмет норм тянетПосмотри на ТА-шников, которые жмут стоя много и тяжело, на Клокова например. Разве у него отстают руки?
Ark Опубліковано: 26 вересня 2013 Опубліковано: 26 вересня 2013 (змінено) туда комп не дотянуть а на телефоне не видно Саши Грей четко=( я лучше по старинке как все)) Ну так люди вон планшеты для таких дел покупают) Змінено 26 вересня 2013 користувачем Ark
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз