Перейти до публікації

Чат На Тренировочные Темы

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
раз він ТАшник, то він строго тренував силу, взривну силу і т.д. жме з мостом і т.д.

від станової руки прямо не ростуть, лише з ростом загальної м"язової маси, бо при становій, вони ж висять як шнурки, а от при підтягуваннях, тязі гантелі до грудей в нахилі, тязі до живота зворотнім хватом - біцепс задіяний конкертно

деякі гуру бб навіть попередньо його втомлюють щоб нормально спину прокачати

я тебя понимаю и не спорю по поводу бицепса=) новичкам не стоит так акцентировать на нем внимание=) но все же ПШНБ можно делать раз в неделю=) хуже не будет мне кажется))

• Відповіді 2,1 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

225

• 81eg

169

• andreyyy

107

• OlegRO

86

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

Outlawif 225 публікацій

• 81eg

81eg 169 публікацій

• andreyyy

andreyyy 107 публікацій

• OlegRO

OlegRO 86 публікацій

Опубліковано:

правда, вже коли дописав пост зрозумів що трохи мене не туди занесло, але логіка має бути зрозуміла

Опубліковано:
Посмотри на ТА-шников, которые жмут стоя много и тяжело, на Клокова например. Разве у него отстают руки?

ну прием тут Клоков)) ?)) я просто привел пример что он не качал бицепс занимался ТА как положено=) вот отсюда привел не большой пример про некачания бицепса

Ну так люди вон планшеты для таких дел покупают)

Ах селл проказник))) а говорил для ребенка xD

Да нужно будет большой прикупить)))

Опубліковано:
я тебя понимаю и не спорю по поводу бицепса=) новичкам не стоит так акцентировать на нем внимание=) но все же ПШНБ можно делать раз в неделю=) хуже не будет мне кажется))

гірше не буде однозначно, але відводити під біц окреме тренування ще й сплітами його довбати - однозначно не варто

ще до кучі - не може бути рука в 45-50 см. в атлета вагою 70 кг.

руки норм ростуть тільки з ростом загальної маси, не інакше, щоб ти з ними не робив

Опубліковано:
Ах селл проказник))) а говорил для ребенка xD

Да нужно будет большой прикупить)))

Опубліковано:
гірше не буде однозначно, але відводити під біц окреме тренування ще й сплітами його довбати - однозначно не варто

ще до кучі - не може бути рука в 45-50 см. в атлета вагою 70 кг.

руки норм ростуть тільки з ростом загальної маси, не інакше, щоб ти з ними не робив

опять же на нем пример приведу, был он 89кг сейчас 81 а руки на общем фоне как отставали так и отстают=(

Отличная идея))) что то новенькое)))

Опубліковано:
опять же на нем пример приведу, был он 89кг сейчас 81 а руки на общем фоне как отставали так и отстают=(

я 98 кг, рук не тренував спеціально ніколи, так інколи тріцепс інколи біцепс, але в програмі вони в мене постійно не були, так по настрою, здається не відстають, а от дельти - :au:

Опубліковано: (змінено)
я 98 кг, рук не тренував спеціально ніколи, так інколи тріцепс інколи біцепс, але в програмі вони в мене постійно не були, так по настрою, здається не відстають, а от дельти - :au:

ну все мы разные)) я вот голень целенаправленно не качаю а вроде не такая уж и маленькая, будем работать будем стараться=)

Змінено користувачем RedZerg
Опубліковано:
ну прием тут Клоков)) ?))
К тому, что ТА-шники тоже могут по разному тренироваться.

Клоков как пример ТА-шника, который жмет много и часто (и про тяги не забывает). Вот у Торохтия разовый максимум в жиме стоя 90кг всего - Клокову таким весом в носу ковыряться разве что. Разница в соревновательных движениях то не большая, а в объеме рук - очень даже заметна, имхо.

Опубліковано:

Голень это отдельный разговор.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...