Перейти до публікації

Наконец-то отпуск! Отдых !

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

За такие бабки и я хочу .

• Відповіді 3,7 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Cardopusher

421

• MaJ0r

371

• my_fair_lady

328

• Дід

233

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Летим конечно, при такой-то цене )
MaJ0r,

Ок, в вересні будуть перші пропозиції(мені)...

Опубліковано:
За такие бабки и я хочу .
Kito,

Та я дивлюся підбирається ціла компанія, це добре-разом завжди веселіше тим більше з колегами по качу :dk: :Laie_22:

Опубліковано:
ну блин, ты опять начинаешь спорить и доказывать с теми, кто был там и у кого тоже есть приятельницы владеющие турфирмами.

в прошлом году как раз попалос у нее с туристами был. в Турции померзли и возмущались.

но я сама в любом случае осенью никуда никогда не езжу и вряд ли поеду, так что это так, может кому для справки.

Опубліковано:
Kito,

Та я дивлюся підбирається ціла компанія, це добре-разом завжди веселіше тим більше з колегами по качу :dk: :Laie_22:

Запропонуй і мені будь ласка щось на кінець вересня. Ок?

Друзі хтось вже користувався можливістю іздити в європу на уікенди з новим паспортом?

Як краще організувати самостійну поіздку поіздом наприклад в Прагу на 2 дні. Де спати, харчуватись, екскурсіі, щоб бюджетно?

Опубліковано:
MaJ0r,

Ти дивишся зараз, а я дивлюся за неділю, максимум десять днів до вильоту-тури "горящие", наприклад в 2015 році тур на острів Майорка(Іспанія) обійшовся мені в 630 євро,готель 3 зірки на березі моря-сніданки,вечері, а з повним харчуванням+100є на 8 днів, в цьому році я планую в Турцію полетіти в кінці вересня, середина жовтня і ціна(350-400S) буде саме така-летимо разом? :Laie_22:

конец сентября?Летитм.Я в деле))

Опубліковано:
конец сентября?Летитм.Я в деле))

намечается форумовка )

Опубліковано:

О, давайте откроем уголок консультаций у Деда? ) Мы тоже хотим в конце сентября рвануть попутешествовать, еще не решили куда. В планах было что-то вроде Черногории или Хорватии, хотя там вроде дожди в это время. Может Дед что-то получше присоветует?

Цель поездить-поколесить-посмотреть. Природа, все такое.

Опубліковано:
Мы тоже хотим в конце сентября рвануть попутешествовать, еще не решили куда. В планах было что-то вроде Черногории или Хорватии, хотя там вроде дожди в это время. Может Дед что-то получше присоветует?

Цель поездить-поколесить-посмотреть. Природа, все такое.

0utlaw,

Та будь-ласка, раджу летіти на острова-Балеарські, Кріт, Канарські(Тенеріфе), Шрі-Ланка, якшо фінанси-ноу проблем, вибери в Тихому, або Індійському океані-Бора,Бора,Гавайї, Маврикий, Мадагаскар...Єдине з погодою можна не вгадати, в цей період -дощі можуть бути щоденно і сонце припікати...Острова це завжди прекрасна природа, прекрасні готелі, пляж, океан(море)...

Ціна питання від 600Є до 3-4-5 тис.Є за 7-10 днів, Не лякає переліт в 10-12 годин-можна летіти подалі, а так 3-4 години і ти ,наприклад на Майорці, або Ібіці(ну нах. там треба тусити постійно і майже не спати)...

Не памятаю чи постив ці фото...

Опубліковано:
Як краще організувати самостійну поіздку поіздом наприклад в Прагу на 2 дні. Де спати, харчуватись, екскурсіі, щоб бюджетно?
extremal,

Є багато пропозицій в неті,наприклад

AirBnB

Або за допомогою каучсерфінгу, безкоштовно...

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...