Дід Опубліковано: 28 липня 2017 Опубліковано: 28 липня 2017 Летим конечно, при такой-то цене ) MaJ0r, Ок, в вересні будуть перші пропозиції(мені)...
Дід Опубліковано: 28 липня 2017 Опубліковано: 28 липня 2017 За такие бабки и я хочу . Kito, Та я дивлюся підбирається ціла компанія, це добре-разом завжди веселіше тим більше з колегами по качу :dk: :Laie_22:
my_fair_lady Опубліковано: 29 липня 2017 Опубліковано: 29 липня 2017 ну блин, ты опять начинаешь спорить и доказывать с теми, кто был там и у кого тоже есть приятельницы владеющие турфирмами. в прошлом году как раз попалос у нее с туристами был. в Турции померзли и возмущались. но я сама в любом случае осенью никуда никогда не езжу и вряд ли поеду, так что это так, может кому для справки.
extremal Опубліковано: 29 липня 2017 Опубліковано: 29 липня 2017 Kito, Та я дивлюся підбирається ціла компанія, це добре-разом завжди веселіше тим більше з колегами по качу :dk: :Laie_22: Запропонуй і мені будь ласка щось на кінець вересня. Ок? Друзі хтось вже користувався можливістю іздити в європу на уікенди з новим паспортом? Як краще організувати самостійну поіздку поіздом наприклад в Прагу на 2 дні. Де спати, харчуватись, екскурсіі, щоб бюджетно?
Пропионатычь Опубліковано: 29 липня 2017 Опубліковано: 29 липня 2017 MaJ0r, Ти дивишся зараз, а я дивлюся за неділю, максимум десять днів до вильоту-тури "горящие", наприклад в 2015 році тур на острів Майорка(Іспанія) обійшовся мені в 630 євро,готель 3 зірки на березі моря-сніданки,вечері, а з повним харчуванням+100є на 8 днів, в цьому році я планую в Турцію полетіти в кінці вересня, середина жовтня і ціна(350-400S) буде саме така-летимо разом? :Laie_22: конец сентября?Летитм.Я в деле))
MaJ0r Опубліковано: 29 липня 2017 Опубліковано: 29 липня 2017 конец сентября?Летитм.Я в деле)) намечается форумовка )
Outlawif Опубліковано: 29 липня 2017 Опубліковано: 29 липня 2017 О, давайте откроем уголок консультаций у Деда? ) Мы тоже хотим в конце сентября рвануть попутешествовать, еще не решили куда. В планах было что-то вроде Черногории или Хорватии, хотя там вроде дожди в это время. Может Дед что-то получше присоветует? Цель поездить-поколесить-посмотреть. Природа, все такое.
Дід Опубліковано: 30 липня 2017 Опубліковано: 30 липня 2017 Мы тоже хотим в конце сентября рвануть попутешествовать, еще не решили куда. В планах было что-то вроде Черногории или Хорватии, хотя там вроде дожди в это время. Может Дед что-то получше присоветует?Цель поездить-поколесить-посмотреть. Природа, все такое. 0utlaw,Та будь-ласка, раджу летіти на острова-Балеарські, Кріт, Канарські(Тенеріфе), Шрі-Ланка, якшо фінанси-ноу проблем, вибери в Тихому, або Індійському океані-Бора,Бора,Гавайї, Маврикий, Мадагаскар...Єдине з погодою можна не вгадати, в цей період -дощі можуть бути щоденно і сонце припікати...Острова це завжди прекрасна природа, прекрасні готелі, пляж, океан(море)... Ціна питання від 600Є до 3-4-5 тис.Є за 7-10 днів, Не лякає переліт в 10-12 годин-можна летіти подалі, а так 3-4 години і ти ,наприклад на Майорці, або Ібіці(ну нах. там треба тусити постійно і майже не спати)... Не памятаю чи постив ці фото... Показать Показать Показать Показать Показать Показать
Дід Опубліковано: 30 липня 2017 Опубліковано: 30 липня 2017 Як краще організувати самостійну поіздку поіздом наприклад в Прагу на 2 дні. Де спати, харчуватись, екскурсіі, щоб бюджетно? extremal, Є багато пропозицій в неті,наприклад AirBnB Або за допомогою каучсерфінгу, безкоштовно...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз