Cardopusher Опубліковано: 16 серпня 2017 Опубліковано: 16 серпня 2017 И тут Владика понесло... Не перегибай палку. У нас все еще действует правило обходиться без оскорблений. Личностная неприязнь должна остаться в личке и за кадром. Я то норм. Личной неприязни нету. Надоело что он ноет вечно(
Дід Опубліковано: 30 серпня 2017 Опубліковано: 30 серпня 2017 Десь через тиждень їду в Карпати, а саме в с. Ільці, Верховинський район, Івано-Франківська область.Буду жити в приватній садибі, на три чотири дні, відгук залишу обов'язково, ще в тому районі Гуцульщини не був ...
Vladik Опубліковано: 1 вересня 2017 Опубліковано: 1 вересня 2017 їду в Карпати, відгук залишу обов'язково... Расскажешь какой был дождик все время - холодный или очень холодный... :Cherna_04:
MaJ0r Опубліковано: 1 вересня 2017 Опубліковано: 1 вересня 2017 Десь через тиждень їду в Карпати, а саме в с. Ільці, Верховинський район, Івано-Франківська область.Буду жити в приватній садибі, на три чотири дні, відгук залишу обов'язково, ще в тому районі Гуцульщини не був ... ты же собирался осенью в Турцию - еще и нас всех подбивал )
Дід Опубліковано: 1 вересня 2017 Опубліковано: 1 вересня 2017 ты же собирался осенью в Турцию - еще и нас всех подбивал ) MaJ0r, Збираюся, так, в кінці вересня на початку (може середина) жовтня, чекаю пропозицій на цей час від однієї турфірми, те що мені приходило на теперішній час не варте розгляду-дорого,умови не подобаються,або я там був.В Туреччину хочу на Мармаріс, там де з"єднується Середземне та Егейське моря... Не хотів нікого розчаровувати, але скоріше за все в цьому році порівняно дешевих турів в Туреччину не буде, "набег русо турісто" та нездоровий "інтерес" європейських туристів підвищили ціни.Ціна питання вже 350-450 не на двох, а на одного-ось так, "сорі" братва шара ся скінчила... Расскажешь какой был дождик все время - холодный или очень холодный... Vladik, Тіпун тобі на язик!!!
MaJ0r Опубліковано: 1 вересня 2017 Опубліковано: 1 вересня 2017 MaJ0r, Збираюся, так, в кінці вересня на початку (може середина) жовтня, чекаю пропозицій на цей час від однієї турфірми, те що мені приходило на теперішній час не варте розгляду-дорого,умови не подобаються,або я там був.В Туреччину хочу на Мармаріс, там де з"єднується Середземне та Егейське моря... Не хотів нікого розчаровувати, але скоріше за все в цьому році порівняно дешевих турів в Туреччину не буде, "набег русо турісто" та нездоровий "інтерес" європейських туристів підвищили ціни.Ціна питання вже 350-450 не на двох, а на одного-ось так, "сорі" братва шара ся скінчила... Vladik, Тіпун тобі на язик!!! А я ж говорил про цены ) П.С. Мармарис в октябре может быть прохладно. Но тоже хотел бы там побывать
Дід Опубліковано: 1 вересня 2017 Опубліковано: 1 вересня 2017 А я ж говорил про цены ) MaJ0r, Так, я погоджуюся, просто мене запевняли, що поїду за "три копійки" -люди, яким я вірю, але не склалося-селяві(((
Млд Опубліковано: 1 вересня 2017 Опубліковано: 1 вересня 2017 Десь через тиждень їду в Карпати, а саме в с. Ільці, Верховинський район, Івано-Франківська область.Буду жити в приватній садибі, на три чотири дні, відгук залишу обов'язково, ще в тому районі Гуцульщини не був ... А я одохнул в Верховине самой, доволен. В Карпатах был первый раз, природа конечно офигенная. Хорошего отдыха)
Дід Опубліковано: 1 вересня 2017 Опубліковано: 1 вересня 2017 А я одохнул в Верховине самой, доволен. В Карпатах был первый раз, природа конечно офигенная. Хорошего отдыха) Молодой, Дякую,запости фото, де був, цікаво)))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз