MaJ0r Опубліковано: 11 вересня 2017 Опубліковано: 11 вересня 2017 Так,багато білих,є рижики, трішки лисичок, красноголовці, навіть опеньки.Правда місцеві збирають лише білі... как и в черниговских лесах. В основном белые местные собирают, ну или собирали и мать мою так учили. Дед правда собирал сыроежки, а так их особо никто не брал. Белые, лисички, может что-то еще. Но точно не опята )
Дід Опубліковано: 14 вересня 2017 Опубліковано: 14 вересня 2017 Звіт про поїздку в Карпати.Відпочивав три дні, в селі Ільці, Верховинського району Івано-Франківської області, в приватній садибі.Господарі привітні, великий плюс, що ми жили на першому поверсі самі, сторонніх людей не було, а ціна, я вважаю "джекпотова"-100 грн з особи, їжу самі готували.На першому поверсі 5 кімнат-може розміститися запросто 10-12 осіб.Єдиний мінус туалет та душ один на всіх, дві кімнати прохідні.Фото самі розкажуть, видно з полонини Діл(там де я ластівку роблю) гори Петрос та Говерлу... Показать Показать Показать Показать Показать
MaJ0r Опубліковано: 14 вересня 2017 Опубліковано: 14 вересня 2017 Классные фото и отдохнули круто. Правда думаю, если бы были бы другие люди - уже было бы не так удобно, с проходными комнатами. Как по мне, так это вообще ад )
Дід Опубліковано: 14 вересня 2017 Опубліковано: 14 вересня 2017 Дід - гуцул)) Дагот, Гуцул з україно-російсько-осетинсько-чеченським корінням :dc: Как по мне, так это вообще ад ) MaJ0r, Якщо це одна компанія та й ще рідні-нормуль... До речі нас було три пари, так що без прохідні кімнати були порожні... Модератори, поправте будь-ласка останнє фото два рази-його б в спойлер заховати, дякую...
Outlawif Опубліковано: 26 вересня 2017 Опубліковано: 26 вересня 2017 Чет зря Дагот на Кипр наговаривал. Отлично тут, вполне по-европейски. И турков пока не видели, поедем завтра в специальную экскурсию на них смотреть. Мы тут как бы на греческой половинке.
OlegRO Опубліковано: 26 вересня 2017 Опубліковано: 26 вересня 2017 надо было прикреплять к форуму, мы б отбили, кочки же)
MaJ0r Опубліковано: 26 вересня 2017 Опубліковано: 26 вересня 2017 Чет зря Дагот на Кипр наговаривал. Отлично тут, вполне по-европейски. И турков пока не видели, поедем завтра в специальную экскурсию на них смотреть. Мы тут как бы на греческой половинке. Удачно отдохнуть )
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз