Перейти до публікації

Наконец-то отпуск! Отдых !

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Все, накрилася поїздка в Турцію мідним тазом, сьогодні дружина оформила поїздку в Єгипет.

Аргументація така-море краще і я (вона) хочу на рибок подивитися, бо в Турції вірус і нецікаво(((...

Ну я ж казав - суцільні відпустки в того Діда )))... В нас є якісь органи, щоб перевірили дотримання трудового законодавства там де він працює ??? )))

• Відповіді 3,7 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Cardopusher

421

• MaJ0r

371

• my_fair_lady

328

• Дід

233

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Ну я ж казав - суцільні відпустки в того Діда )))... В нас є якісь органи, щоб перевірили дотримання трудового законодавства там де він працює ??? )))
Val,

Є, я там працюю :dc:

Не пали хату, привезу тобі манго може подобрішаєш :dc:

Опубліковано:

С такими ценами как сейчас грех не воспользоваться.)

Опубліковано:
С такими ценами как сейчас грех не воспользоваться.)
Cardopusher,

Та ні, ціни підросли порівняно з минулими роками, в 2015, такий варіант був дешевше на 100-150 баксів на особу...

Опубліковано:
Не пали хату, привезу тобі манго може подобрішаєш :dc:

ОК. За манго я не только совесть свою продам, но могу еще и что-нибудь впридачу )))...

Опубліковано:
ОК. За манго я не только совесть свою продам, но могу еще и что-нибудь впридачу )))...
Val,

По прильоту передзвоню, бо я і сам тобі наобіцяв ще за спільне тренування - та все не виходило(((

• 2 тижні потому...
Опубліковано:

Був в Єгипті, Шарм ель Шейх, з 15 жовтня по 23 жовтня,готель Рехана 5 зірочок.

Готель з величезною площею, дуже багато зелені, дерев, квітів, декілька ресторанів і два основних-поїсти можна з 7 години ранку і до 5 години ранку наступної доби.Не встиг в основний, заходиш в маленькі фастфудні.Алкоголь з обіда в необмеженій кількості, на моє здивування, більш менш якісні напої - бренді, джин,пиво, біле сухе вино.Туристів небагато, приблизно на 50-60% заповнений готель, по складу це українці, білоруси, зовсім мало поляків та прибалтів, одиниці німців та голандців, жодного з РФ...

Щоденне прибирання номерів в стилі "ван долар" з "леблядями" з рушників та квітів, які поруч ростуть в необмеженій кількості(рушники не ростуть :dc: ).

Пляж свій, готель на першій лінії, купалися і ниряли з пірса-глибина 34 метра:корали та рибки надзвичайно гарні!!!

Не їздили нікуди-відпочивали і купалися, загоряти не люблю, але сонечко зашкварило шкіру не дивлячись на використані сонцезахисні крема, температура вдень була 30-33, вночі 25 град.С

Були в нас знайомі з Одеси, з якими пару днів спілкувалися,(переходили на російську) вони нас не розуміли і думали що ми з Польщі, бо така в нас мова зовсім не схожа на українську-ось так.Хоча ми з дружиною спілкуємося українською без всяких поліських діалектів...

Біля готелю маленькі магазинчики та аптека.Аптека з вивіскою на дверях-"Здесь можно купить недорогие и качественные стероиды".Зайшов, спитав, здоровенний араб з пузякою "а ля бочка з пивом" пішов в сусідній магазин та повернувся з мішком як Дід Мороз...

Ціна цих "недорогих и качественных стероидов"-люба віала коштує 14 баксів і пох. чи це трен чи тестостерон пропіонат, чи болденон. Якщо береш 25 віал буде по 12 баксів, якщо більше 50 по 10 баксів. Пігулки з якимись "уматовими" дозуваннями, наприклад "меташка" 25 мг, в банці 90 пігулок, або мастеролон по 75 мг, в банці 60 пігулок коштують всі по 40 баксів.

Ось такі єгипетські ааси, що там налито за дв хз... Розсмішило, що вони дають чек, сертифікат якості і навіть, якщо треба рецепт від лікаря(на 50 віал :dc: )...

Опубліковано:

последние фоточки с crazy клевые)

Опубліковано:

Хорошо отдохнул, поздравляю! Полгаю мутную фарму брать не стал? )

Опубліковано:

Зараз Вал прийде, спитає, як часто в тебе відпустки )

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...