Дід Опубліковано: 24 жовтня 2017 Опубліковано: 24 жовтня 2017 Полгаю мутную фарму брать не стал? ) MaJ0r, Там такого мутняка біля кожного готелю, треба бути зовсім "єба..том",щоб повестися на таке фуфло...
Cardopusher Опубліковано: 24 жовтня 2017 Опубліковано: 24 жовтня 2017 Отлично выглядишь как для ДЕДа )) :connie_running:
MaJ0r Опубліковано: 24 жовтня 2017 Опубліковано: 24 жовтня 2017 MaJ0r, Там такого мутняка біля кожного готелю, треба бути зовсім "єба..том",щоб повестися на таке фуфло... да это понятно, так больше для поддержания разговора ) Отель понравился?
Дід Опубліковано: 24 жовтня 2017 Опубліковано: 24 жовтня 2017 Отель понравился? MaJ0r, Так, класний готель-все відповідає - їжа, обслуговування, пляж.Там навіть тренажерний зал зі стійкою для присідань, довгий ряд гантелей.На моє запитання скільки ж можна навісити на штангу, Ахмед мовчки відкрив шафу і я "припух"-там "блінів" на обласні змагання з пауерліфтингу... Отлично выглядишь как для ДЕДа )) Cardopusher, Спасибки, я зараз на пкт...
Jus Опубліковано: 24 жовтня 2017 Опубліковано: 24 жовтня 2017 Зараз Вал прийде, спитає, як часто в тебе відпустки ) побуду я за него: Дед, а ты НЕ В ОТПУСКЕ бываешь-то?! )))
andreyyy Опубліковано: 24 жовтня 2017 Опубліковано: 24 жовтня 2017 Дед, а ты НЕ В ОТПУСКЕ бываешь-то?! ))) Да уже спрашивали. Бывают просто выходные еще )
Дід Опубліковано: 24 жовтня 2017 Опубліковано: 24 жовтня 2017 Дед, а ты НЕ В ОТПУСКЕ бываешь-то?! ))) Jus, Та буваю-іноді "отпускає" :dc: ...
Outlawif Опубліковано: 24 жовтня 2017 Опубліковано: 24 жовтня 2017 Бывают просто выходные еще ) Ага, между отпусками ))
MaJ0r Опубліковано: 24 жовтня 2017 Опубліковано: 24 жовтня 2017 MaJ0r, Так, класний готель-все відповідає - їжа, обслуговування, пляж.Там навіть тренажерний зал зі стійкою для присідань, довгий ряд гантелей.На моє запитання скільки ж можна навісити на штангу, Ахмед мовчки відкрив шафу і я "припух"-там "блінів" на обласні змагання з пауерліфтингу... Фигасе, в крутых отелях зачастую такого и близко нет )
MaJ0r Опубліковано: 25 жовтня 2017 Опубліковано: 25 жовтня 2017 Несколько дней смотрели цены на отдых в районе НГ, причем за неделю до 1 января, так чтобы только этот день и пару за ним накрыть, т.е. отпуск на западный манер, с 24го ориентировочно. Цены просто космос, чтобы втроем поехать на 8-9 дней куда-то надо такой бюджет выделить, что глаза на лоб лезут. П.С. Смотрел теплые страны, кроме Египта, т.к. там уже были 3 раза
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз