Дід Опубліковано: 2 квітня 2018 Опубліковано: 2 квітня 2018 расскажи? Каммерер, Захотілося пихнути, а досвіду-"0", познайомився з місцевими коптами, поміняв на пляшку Неміров. Щось не зрозумів про дозу-звідки я знав, що він мені дав на весь відпочинок-разів так на 7-8. Забив все,Пихнули.Дружині все в "кайф", мені - "ну його нах" такі приколи...
Каммерер Опубліковано: 2 квітня 2018 Опубліковано: 2 квітня 2018 Крутяк тема!! В смысле нет, я на это пойти не могу!) Вообще он просил телефон за 10 000 грн. Я вначале сказал что это слишком дорого. Поехали лучше рыбок посмотрим вместе. Но похоже это лучший выбор). Все равно после рыбок пришлось бы телефон покупать. Рыбок посмотрим? Ну там: а можно всех посмотреть? Неплохой подарок тоже!
Каммерер Опубліковано: 2 квітня 2018 Опубліковано: 2 квітня 2018 Каммерер, Захотілося пихнути, а досвіду-"0", познайомився з місцевими коптами, поміняв на пляшку Неміров. Щось не зрозумів про дозу-звідки я знав, що він мені дав на весь відпочинок-разів так на 7-8. Забив все,Пихнули.Дружині все в "кайф", мені - "ну його нах" такі приколи... О, понимаю. В армии пережрал канабиатов, Было плохо.
extremal Опубліковано: 2 квітня 2018 Опубліковано: 2 квітня 2018 Каммерер, Захотілося пихнути, а досвіду-"0", Прочитал вначале пихнУти. Мне нельзя самому ехать((
andreyyy Опубліковано: 2 квітня 2018 Опубліковано: 2 квітня 2018 "ну його нах" такі приколи... сердце хватало ?
Дід Опубліковано: 2 квітня 2018 Опубліковано: 2 квітня 2018 сердце хватало ? andreyyy, Та ні, "накрило мене не по феншую"-був сильний страх, навіть жах, ніколи я так не боявся, час дуже швидко минав, хоча проходило 2-3 хвилини, які здавалися 2-3 годинами, як би не дружина "начудив би"-скоріш за все когось би "отпис..ив", або голим бігав по готелю, галюцинації були дуже сильні наші друзі приходили разів з 10 до нас-насправді ніхто не приходив, зображення в телевізорі застивало, або прокручувалося в іншу сторону, кліп один і той самий грав цілу вічність-все це було, але сама сильна емоція-страх всепроникаючий...
extremal Опубліковано: 2 квітня 2018 Опубліковано: 2 квітня 2018 Это называется " Измена" . Поэтому я и не курю.)
Дагот Опубліковано: 2 квітня 2018 Опубліковано: 2 квітня 2018 Поэтому я так же не курю) В студенческие годы такую измену словил, что навсегда запомнил.
Каммерер Опубліковано: 2 квітня 2018 Опубліковано: 2 квітня 2018 То вы еще орех мускатный не кушали. Вот где бэд трип, вот где измена.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз