Перейти до публікації

Наконец-то отпуск! Отдых !

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
расскажи?
Каммерер,

Захотілося пихнути, а досвіду-"0", познайомився з місцевими коптами, поміняв на пляшку Неміров. Щось не зрозумів про дозу-звідки я знав, що він мені дав на весь відпочинок-разів так на 7-8. Забив все,Пихнули.Дружині все в "кайф", мені - "ну його нах" такі приколи...

• Відповіді 3,7 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Cardopusher

421

• MaJ0r

371

• my_fair_lady

328

• Дід

233

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Крутяк тема!!

В смысле нет, я на это пойти не могу!)

Вообще он просил телефон за 10 000 грн. Я вначале сказал что это слишком дорого. Поехали лучше рыбок посмотрим вместе.

Но похоже это лучший выбор). Все равно после рыбок пришлось бы телефон покупать.

Рыбок посмотрим? Ну там: а можно всех посмотреть? Неплохой подарок тоже!

Опубліковано:
Каммерер,

Захотілося пихнути, а досвіду-"0", познайомився з місцевими коптами, поміняв на пляшку Неміров. Щось не зрозумів про дозу-звідки я знав, що він мені дав на весь відпочинок-разів так на 7-8. Забив все,Пихнули.Дружині все в "кайф", мені - "ну його нах" такі приколи...

О, понимаю. В армии пережрал канабиатов, Было плохо.

Опубліковано:
Каммерер,

Захотілося пихнути, а досвіду-"0",

Прочитал вначале пихнУти.

Мне нельзя самому ехать((

Опубліковано:
"ну його нах" такі приколи...

сердце хватало ?

Опубліковано:
сердце хватало ?
andreyyy,

Та ні, "накрило мене не по феншую"-був сильний страх, навіть жах, ніколи я так не боявся, час дуже швидко минав, хоча проходило 2-3 хвилини, які здавалися 2-3 годинами, як би не дружина "начудив би"-скоріш за все когось би "отпис..ив", або голим бігав по готелю, галюцинації були дуже сильні наші друзі приходили разів з 10 до нас-насправді ніхто не приходив, зображення в телевізорі застивало, або прокручувалося в іншу сторону, кліп один і той самий грав цілу вічність-все це було, але сама сильна емоція-страх всепроникаючий...

Опубліковано:

Это называется " Измена" .

Поэтому я и не курю.)

Опубліковано:

Поэтому я так же не курю) В студенческие годы такую измену словил, что навсегда запомнил.

Опубліковано:

То вы еще орех мускатный не кушали. Вот где бэд трип, вот где измена.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...