extremal Опубліковано: 12 жовтня 2018 Опубліковано: 12 жовтня 2018 extremal, Що це в тебе люки та люки-міста ж гарні, та й було куди сходити оздоровитися і не дуже, наприклад в Будапешті в термальні джерела костомахи попарити :dc: - купальні Сечені...в Празі "півандра" в "Новоместком півоваре" хильнути... То для затравочки люки. Може хтось схоче таки поіхати і подивитись щось окрім люків)). А люки гарні. Вони як монетки. Фоток занадто багато вийшло. Нікому іх не цікаво дивитись. Помьятаєш анекдот: Подивлюсь віші фото з відпочинку. 500 грн година.
Дід Опубліковано: 15 жовтня 2018 Опубліковано: 15 жовтня 2018 Були на вихідних в Карпатах, ходили на Говерлу, краса неймовірна та й з погодою повезло... ПоказатьВигляд з Говерли на Петрос ПоказатьСнігове серце ПоказатьНа Говерлі
karlito78 Опубліковано: 22 жовтня 2018 Опубліковано: 22 жовтня 2018 планирую на сутки-двое в столицу. может кто подкинет телефончик "квартиросдавателей" посуточно в ценре\около. Кардо, на тебя уповаю)
Outlawif Опубліковано: 22 жовтня 2018 Опубліковано: 22 жовтня 2018 У Кардо все варианты со встроенными шлюхами )
Пропионатычь Опубліковано: 22 жовтня 2018 Опубліковано: 22 жовтня 2018 В Карпатах красотища. Я их порядочно ножками потоптал, когда служил там. Застал все времена года))
Cardopusher Опубліковано: 22 жовтня 2018 Опубліковано: 22 жовтня 2018 планирую на сутки-двое в столицу. может кто подкинет телефончик "квартиросдавателей" посуточно в ценре\около. Кардо, на тебя уповаю) Буквально пару недель назад снимал посуточно крутую квартиру в центре, 600-800сутки, даже двухкомнатная. Дешевле 500 не найти. Пздц, пока нашел штук 15-20 обзвонил. Столько кидал, я просто в шоке. На выходные лупят цены. В будний день проще. Какой бюджет?
wolf Опубліковано: 23 жовтня 2018 Опубліковано: 23 жовтня 2018 планирую на сутки-двое в столицу. добово или букинг юзай(на добово предоплата идет за первые сутки, то есть у них обязательства есть ибо идет предоплата за сутки, я думаю их потом штрафуют если вдруг не поселят) ни в одной точке Украины никогда проблем не было выбираешь варианты с норм количеством отзывов и все 100% будет ок один раз только тварь с букинга в одессе не поселила(а потом еще и выставила статус что я не приехал типа), два часа трубку никто не брал, забил болт и поехал в гостиницу
karlito78 Опубліковано: 23 жовтня 2018 Опубліковано: 23 жовтня 2018 Какой бюджет? 600-800 гуд. У нас в задрыщинске убитый номер в гостиннице снимал за 500
Дід Опубліковано: 23 жовтня 2018 Опубліковано: 23 жовтня 2018 600-800 гуд. У нас в задрыщинске убитый номер в гостиннице снимал за 500 karlito78, Я просто ху..ю від цих цін-в Карпатах, знімав два котеджі по три номера в кожному номер 500-1000 в залежності від сезону, так то ж гори, краса, чисте повітря, вода та продукти, а в задрищинске теж така сама ціна(((
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз