KOT Опубліковано: 30 серпня 2012 Опубліковано: 30 серпня 2012 :ai: , тогда в египет зимой, очень недорого и с пользой
km123456 Опубліковано: 2 вересня 2012 Опубліковано: 2 вересня 2012 Собираюсь в отпуск на Крит в город Aghios Nikolaos. Будем брать машину напрокат, что посоветуете посетить/посмотреть на Крите? Если не ошибаюсь, недавно там был Bund, вроде бы хорошо отзывался.
Maxkalin Опубліковано: 2 вересня 2012 Опубліковано: 2 вересня 2012 Сколько стоит машина в прокат? :Cherna_03:
km123456 Опубліковано: 2 вересня 2012 Опубліковано: 2 вересня 2012 Сколько стоит машина в прокат? :Cherna_03: на месте разберемся :) где-то 130 евро за 4 дня
Bund Опубліковано: 2 вересня 2012 Опубліковано: 2 вересня 2012 Миколас. Я був в Ретімно. Стосовно подивитися, то на машині ти зможеш багато чого побачити. Але бабла треба дофіга. Бо одна поїздка на Санторіні десь під 250-300 євро з одного. Тут правда паром. В Ретімно можеш подивитися на місцеву фортецю (Фортецца). Фортецею її кличуть. На місці взагалі розберешся. В Іракліоні всього багато.
KOT Опубліковано: 3 вересня 2012 Опубліковано: 3 вересня 2012 Фотоотчет выложи потом =) Оч интересно глянуть.
km123456 Опубліковано: 3 вересня 2012 Опубліковано: 3 вересня 2012 Миколас. Я був в Ретімно. Стосовно подивитися, то на машині ти зможеш багато чого побачити. Але бабла треба дофіга. Бо одна поїздка на Санторіні десь під 250-300 євро з одного. Тут правда паром. В Ретімно можеш подивитися на місцеву фортецю (Фортецца). Фортецею її кличуть. На місці взагалі розберешся. В Іракліоні всього багато. Дякую, на Санторіні не поїду бо дорого і з маленькою доцею 5 годин на паромі це забагато. Візьмемо тачку покатаємося. Минулого року каталися так на Кіпрі :JC_doubleup: Там ще рух лівосторонній, то для мене був кайф
Mabila Опубліковано: 8 листопада 2012 Опубліковано: 8 листопада 2012 Память об отпусках — песок с пляжей
Ark Опубліковано: 8 листопада 2012 Опубліковано: 8 листопада 2012 живут же люди, по 3 раза в год на моря ездють))
and1 Опубліковано: 15 квітня 2013 Опубліковано: 15 квітня 2013 (змінено) Ребятки одесситы подскажите хорошие отели и куда обязательно стоит сходить. хочу на майские с женой катнуться,но в крым долго очень да и дорога не очень. В целом через букинг уже отель нашел и приблизительную програму накидал,но буду рад советам. Змінено 15 квітня 2013 користувачем and1
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз