Перейти до публікації

Наконец-то отпуск! Отдых !

Рекомендовані повідомлення

• Відповіді 3,7 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Cardopusher

421

• MaJ0r

371

• my_fair_lady

328

• Дід

233

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Собираюсь в отпуск на Крит в город Aghios Nikolaos. Будем брать машину напрокат, что посоветуете посетить/посмотреть на Крите? Если не ошибаюсь, недавно там был Bund, вроде бы хорошо отзывался.

Опубліковано:

Сколько стоит машина в прокат? :Cherna_03:

Опубліковано:
Сколько стоит машина в прокат? :Cherna_03:

на месте разберемся :)

где-то 130 евро за 4 дня

Опубліковано:

Миколас. Я був в Ретімно. Стосовно подивитися, то на машині ти зможеш багато чого побачити. Але бабла треба дофіга. Бо одна поїздка на Санторіні десь під 250-300 євро з одного. Тут правда паром. В Ретімно можеш подивитися на місцеву фортецю (Фортецца). Фортецею її кличуть. На місці взагалі розберешся. В Іракліоні всього багато.

Опубліковано:
Миколас. Я був в Ретімно. Стосовно подивитися, то на машині ти зможеш багато чого побачити. Але бабла треба дофіга. Бо одна поїздка на Санторіні десь під 250-300 євро з одного. Тут правда паром. В Ретімно можеш подивитися на місцеву фортецю (Фортецца). Фортецею її кличуть. На місці взагалі розберешся. В Іракліоні всього багато.

Дякую, на Санторіні не поїду бо дорого і з маленькою доцею 5 годин на паромі це забагато.

Візьмемо тачку покатаємося. Минулого року каталися так на Кіпрі :JC_doubleup: Там ще рух лівосторонній, то для мене був кайф

• 2 місяці потому...
  • 5 місяців потому...
Опубліковано: (змінено)

Ребятки одесситы подскажите хорошие отели и куда обязательно стоит сходить.

хочу на майские с женой катнуться,но в крым долго очень да и дорога не очень.

В целом через букинг уже отель нашел и приблизительную програму накидал,но буду рад советам.

Змінено користувачем and1

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...