Cardopusher Опубліковано: 24 вересня 2019 Опубліковано: 24 вересня 2019 С какого аэропорта вылетаешь? Один или сколько вас человек?
Jus Опубліковано: 4 жовтня 2019 Опубліковано: 4 жовтня 2019 М-да, турецкий пляж это никуя не Масл-бич...
my_fair_lady Опубліковано: 4 жовтня 2019 Опубліковано: 4 жовтня 2019 я как-то пока ни в одной стране не видела пляжа со сплошь спортивными телами)))) разве что в Одессе есть закрытый пляж для спортсменов. еще на Кипре много местных парней выглядят очень достойно. а вот приезжие - все разные. как и везде, в принципе.
Дід Опубліковано: 9 жовтня 2019 Опубліковано: 9 жовтня 2019 Відпочивав на яхті,якаходила вЕгейськомуморі-був на островах Метана, Ідра, Порос, Моні, Еігіна.Яскравий, чудовий відпочинок, неперевершені пейзажі,чисте повітря та морська вода, грецька сієста-24 години на добу... Показать Показать Показать Показать Показать Показать Показать Показать Показать
andreyyy Опубліковано: 9 жовтня 2019 Опубліковано: 9 жовтня 2019 Нормас. То-то я думаю - что-то давненько Дед в отпуске не был.
Пропионатычь Опубліковано: 9 жовтня 2019 Опубліковано: 9 жовтня 2019 Дед походу и не напрягается))) Хорошие фотографии.
Дід Опубліковано: 9 жовтня 2019 Опубліковано: 9 жовтня 2019 Дед в отпуске не был. andreyyy, Я по життю в відпустці :dc: Дед походу и не напрягается))) Хорошие фотографии. Пропионатычь, Дякую, тиждень не понапрягався і першість Житомира пропускаю-2 кг наїв-явно не м"язів...
MaJ0r Опубліковано: 9 жовтня 2019 Опубліковано: 9 жовтня 2019 Красава, арендовали яхту с капитаном ? Знаю это популярно. Интересно было бы попробовать
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз