Franklin78 Опубліковано: 13 травня 2021 Опубліковано: 13 травня 2021 Не, я так не могу, мне из ничего делать стыдно.
Finanse Опубліковано: 24 червня 2021 Опубліковано: 24 червня 2021 Я нарешті у відпустку злітав в свій улюблений Єгипет. Вже повернувся, вже на роботі. Так ніби іншою людиною повернувся, весь стрес за рік скинув, відпочив, життя прекрасне. Там +35 переносилось взагалі легко (чи то нам повезло, трохи вітряно було всі дні, або за рахунок моря/басейнів/кондюків). Приїхав до Львова - вийшов на зупинку - поплавився нахрен. Духота страшна, тяжко що на дворі, що в приміщеннях. :viannen_86: Заснути тяжко, весь мокрий. Але то все дрібниці. Так чудово пройшла відпустка що настрій шикарний незважаючи ні на що. Фотки всі в інсті: https://www.instagram.com/p/CQNsTlLty_-/?ut...edium=copy_link Загорів як негр. А перед Єгиптом ще трохи в солярій ходив щоб не згоріти різко.
Дід Опубліковано: 24 червня 2021 Опубліковано: 24 червня 2021 Загорів як негр. Finanse, І наху...це тобі?Для шкіри-пісдес стрес ще й можуть виникати утворення-всякі пігментні, родимі, недобре це-моя думка... Завжди ховаюсь від надлишкового загару-а загоряти просто лежачи на сонці-для мене хана...
AT0N Опубліковано: 24 червня 2021 Опубліковано: 24 червня 2021 повезло Пощастило. Загорів як негр. Засмаг як ніггєр.
Outlawif Опубліковано: 24 червня 2021 Опубліковано: 24 червня 2021 ніггєр Нiгга? Для шкіри-пісдес стрес Вся наша жисть сплошной стресс, для кожи и прочих органов ) Загар палка о двух концах, пока загораешь - стресс, когда загоревший ходишь - наоборот, защищает от солнца. Да и уровень стресса и опасность его, по сравнению, скажем, с тяжелыми тренировками - ну небольшой. Плюс если нраицца, то это еще и эндорфины, дофамин, серотонин - все что надо на отдыхе. Если не в группе риска (куча родинок, например) и не сгорать к чертовой матери, то опасность на уровне прогулки по городу примерно.
my_fair_lady Опубліковано: 24 червня 2021 Опубліковано: 24 червня 2021 а еще есть солнцезащитный крем, если что))) ну вдруг кто забыл
Finanse Опубліковано: 24 червня 2021 Опубліковано: 24 червня 2021 Засмаг як ніггєр. AT0N, не вам, білосніжкам, мене критикувати :ae:
MaJ0r Опубліковано: 24 червня 2021 Опубліковано: 24 червня 2021 Странно, а как можно в отпуске на югах не загорать, уже обсуждали же это. Даже без попыток загореть, либо сгораешь к чертям, если к этому склонен, либо становишься как негр
Дід Опубліковано: 24 червня 2021 Опубліковано: 24 червня 2021 Ну вам странно,а я не загораю, хіба що коли плаваю,купаюсь,а щоб тюленити під сонцем-та ну нах... Моя шкіра дуже чутлива до сонця, тому ховаюся як можу, а корисно не корисно для організму стан шашлика самі робіть висновки... А дофамін з серотоніном і без загара у відпустці я отримую :dc:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз