Valery Опубліковано: 11 липня 2021 Опубліковано: 11 липня 2021 хоча варіанти за 1к у.є. і на Херсонщині є... Даже в Греции, на Крите, в 5-и звездочном отеле есть ). Вот побывал там месяц назад. Жене на море захотелось, и меня потянула. Так это ваще то нЕчто - 6 бассейнов, аквапарк, 8 или 9 ресторанов, где можно питаться, прозрачнейшее море, которое просто не возможно вскаламутить, с шикарным песчаным пляжем, бары у каждого бассейна, фитнес-зал. На Херсонщине, возможно, и не найти, но ЖП наверняка конкуренцию составит )))…
Пропионатычь Опубліковано: 14 липня 2021 Опубліковано: 14 липня 2021 Фауст ,не выдумывай пожалуйста)))Какой там Крит? Ты о чем? ЖП,Одесса ,вот где окуенчик))) Хотя как видно кому-то нравится.
Дід Опубліковано: 14 липня 2021 Опубліковано: 14 липня 2021 Какой там Крит? Ты о чем? ЖП,Одесса ,вот где окуенчик))) Хотя как видно кому-то нравится. Пропионатычь, Льоха, якщо це камінь в мій город, то дарма, мені відпочинок любий подобається.:я і в палатках на озері можу "завіснути" на тиждень.А на Кріті я був і там оху...нно і як би не "двіж з макароновірусом" був би я на Мальдівах в цьому році, в планах Грузія, Чорногорія, Хорватія, хочу на Балі :dc: А ЖП- це лікувальний гейзер...
Пропионатычь Опубліковано: 14 липня 2021 Опубліковано: 14 липня 2021 Это не камень , абсолютно ни в чей огород. Каждый сам себе решает как и же отдыхать. Платка вообще мой страшный сон. То,что ты много где был и ещё будешь,я прекрасно понимаю. Я говорил о себе и только о себе.
Дід Опубліковано: 14 липня 2021 Опубліковано: 14 липня 2021 Ок, просто відпочинок-він де завгодно відпочинок,а якщо класна компанія,то він ще й перетворюється в шикарний відпочинок.Уяви,як би було прикольно завіснути десь на морі- ти,Оутлав, Джокер, Майор,Джаз,мене можна взяти :dc: ,Роста, теж не забути... П.с.Кого забув,приєднуйтеся...
MaJ0r Опубліковано: 14 липня 2021 Опубліковано: 14 липня 2021 Компанией отпуск конечно веселее, если что, я за любой совместный движ
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз